Få hjelp av en interiørkonsulent

Har du en drøm om hvordan du vil ha det? Vi hjelper deg i gang!

Tjeneste for interiørkonsulent på video

Din drøm. Vårt fag.

Uansett hva du drømmer om, står våre erfarne interiørkonsulenter klare for å hjelpe deg med å ta gode valg. Sammen gjør vi det enklere å lykkes med din interiørdrøm!

Begynn oppussingen med oss – bestill interiørkonsultasjon fra kr. 490,-.

Book ditt neste møte i din nærmeste butikk. Se oversikt over butikker her.

Slik jobber vi

Personlig fargeveiledning

Interiørkonsulenten begynner alltid samarbeidet med å kartlegge dine behov og ønsker gjennom samtale eller hjemmebesøk. Målet er å finne ut hva du liker og bli kjent med dine drømmer for prosjektet.

Helhetlig plan

Basert på samtalen eller hjemmebesøket vil interiørkonsulenten utarbeide en komplett interiørplan med forslag til fargepalett, stilvalg, materialer og tekstiler.

Ditt moodboard

Interiørkonsulenten presenterer løsningen i et personlig moodboard med oversikt over alle valgene som er gjort, og alt du trenger for å sette i gang. Slik blir det enkelt for deg å se helheten og få et vellykket resultat. Ønsker du hjelp til å gjennomføre prosjektet, ordner vi det også!

Tilbud-IK-host-2023.png

Interiørkonsulent til uterommet 

Våre interiørkonsulenter hjelper deg også med å forme ditt drømmerom ute. Interiørkonsulenter kan hjelpe til med fargeveiledning og fargesammensetning til hus, terrasse, balkong, uterommet og mye mer.

Ta kontakt med din nærmeste butikk for å få pris på oppdraget. 

Eksteriør Fargerike priser