Skjult perle stil Årets Farge 2024

Skjult perle

Bruntoner går godt sammen med rene og friske hvittoner. Sammen skaper de behagelige rom, som byr på velvære og sanselige opplevelser. Bli inspirert til å skape stilen vi kaller "skjult perle".

Foto: Per Erik Jæger
Styling: Siv Brenne

Egen oase

Mørke farger gir rommet dybde og hjemmet karakter. Som en trygg kokong omrammer fargen det vi er glade i. Sammen med myke, hvite toner oppstår behagelige møter og fine kontraster. Hjemmet vårt blir som en oase hvor vi kan finne inspirasjon og nye krefter – en skjult perle kun for oss.

Se fargekart til Årets Farge 2024 her.​

På bildet: Vegger malt i Rispapir FR2401 og Gåtefull FR2405 med Baronesse Fløyel. Vase og fat fra Jakobsdals.

Skjult Perle Årets Farge 2024

Rene hvittoner

Denne hvite fargen er uten gult, men allikevel framstår den som varm og delikat. Sammen med mørke toner i brunt fremstår den frisk og klar, og ikke minst rolig for øye. Sett den sammen med grønne toner for å finne balanse, eller røde toner for et lekent uttrykk. Rispapir FR2401 er en av fargenyheten vi har lansert sammen med Årets Farge 2024

På bildet: Vase og fat fra Jakobsdals. Vegg malt i Rispapir FR2401 med Baronesse Fløyel.

Rispapir Skjult Perle Årets Farge 2024

I en boble

Til denne stilretningen låner vi et engelsk ord; cocooning. Hovedtrenden vi ser er å bo godt og leve godt. Cocooning tar i bruk både komfort og velvære. En stil som svøper oss inn i en boble hvor omverden ikke trenger inn, men vi kan bare være. Trygt, delikat og vakkert. 

På bildet: Vegg malt i Ønsketegn FR2406. Sengetøy Sky Beige fra Borås. Sengegavl trukket i Witney honey fra PT. Pledd Nora fra Turiform, byste Jakobsdals og lysestake Light & Living. 

Skjult Perle soverom Årets Farge 2024

Tilbaketrukket

Cocooning kan på norsk oversettes til et ønske om å gjerne tilbringe fritiden hjemme fremfor å gå ut. At man lager sin egen trygge hule i hjemmet, en skjult perle det er godt å trekke seg tilbake til. Å stenge ut verden rundt for en stund, og nyte stille stunder i sitt eget private hjem. 

Årets Farge 2024 Ønsketegn FR2406 er en perfekt farge for deg som ønsker å skape en behagelig og tilbaketrukket privat perle i eget hjem. Denne fargen er maskulin og mørk med en helt egen dyp kraft.

På bildet: Vegg malt i Ønsketegn FR2405 i Baronesse Flyt. Pledd Nora fra Turiform. Alt fra Fargerike.

Skjult Perle soverom Årets Farge 2024

Fargekombinasjoner til brunt

Årets Farge 2024, Ønsketegn FR2406, er en varm bruntone som egner seg godt sammen med små doser av kontrastfarger i interiøret. Sammen med det rene hvite og det varme brune funker det fint å tilføre både grønn og blå.

Hvor rolig eller livlig du vil ha paletten styrer du med å velge nyanser. Her har vi valgt oss en dus grønnfarge som et rolig innslag i det vakre stuerommet. 

På bildet: Sofa og olivengrønn lampe fra Light & Living. Stol, gulvteppe, sidebord i marmor, marmorfat og pute fra Jakobdals, stuebord fra Ellos trukket i marmorfolie fra Fantasi. Gardinstang Premium i sort fra Luxaflex​. Gardin Knitting dark M512827 fra Pagunette. Alt hos Fargerike.

Skjult Perle stue Årets Farge 2024

Brunt og svart

Du har kanskje hørt at svart og brunt egentlig ikke passer sammen. Dette kjøkkenet er et eksempel på at dette ikke stemmer. Et svart kjøkken gjør seg godt sammen med bruntoner på vegger og interiør. Sammen med en dose grå, blir utrykket balansert, rolig og tidsriktig. Skap din egen skjulte perle på kjøkkenet med en dempet fargepalett med få farger. 

På bildet: Vegg malt i Gåtefull FR2405. Barkrakk malt i Nøytral Grå. Veggplater fra Fibo i Golden brown Marble.​ Glassvase fra Light & Living.

Skjult Perle Kjøkken Årets Farge 2024

Brunt kjøkken

Stilen "skjult perle" er for deg som ønsker å holde deg til noen få farger til alle rom i ditt hjem. Utrykket blir rolig og behagelig, og gir en sømløs effekt fra rom til rom. Her er det ikke plass til forstyrrelser fra andre kontrastfarger, bare behagelige bruntoner sammen med friske hvitfarger, små detaljer i grå, svart og dus grønn. En perfekt palett til et hjem hvor det er godt å trekke seg tilbake til sin private skjulte perle. 

Les mer om Årets Farge 2024 her.

Kjøkken Skjult Perle Årets Farge 2024