Se film

Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-3 uker oppnår en meget hard, vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Svanemerket.

Varenummer
139613
Farge
Hvit
Glans
Matt
Overflate
Vegg
Støvtørr
1 time
Overmalbar
3 timer
Dekkevne i m2/l
8 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle, Sprøyte
Bruksområde
Gips, Mur, Spon, Tapet, Betong, MDF

Romtemperatur og temperaturen på selve underlaget som males kan ha noe å si for resultatet. Mal ikke om det er kaldere enn +5°C. Underlaget skal være rent, tørt og fast. Vask tidligere malte overflater med anbefalt vaskemiddel, skyll med vann og la tørke godt. Husk å dekke til gulv og møbler før du begynner å male. Mal 1-3 strøk for full dekning med rulle, pensel eller (etter tynning) med malesprøyte. Ved sprøyting, bruk egnet maske. Ved bruk av rulle, rull alltid siste strøk i samme retning. Malingens struktur

Fikk du svar på det du lurte på?

Kvalitet

Hva betyr svanemerket på maling? En interiørmaling merket med Svanemerket er blant de malingene som er minst skadelige for miljøet innenfor sin produktgruppe. Dette miljømerket viser at produktet oppfyller en rekke strenge helse- og miljømessige krav. Dette innebærer at produktet ikke inneholder høye nivåer av farlige løsemidler som anses som skadelige for miljø og helse.

Video

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg