Kampanje

Nå får du gode priser på gulv hos Fargerike. Start oppussingen hos Fargerike, vi hjelper deg gjerne med riktige produkter til ditt prosjekt.

21. november - 18. desember

Fra499,-

SAGA elegant oak pearl.jpg
Saga Elegant Oak Pearl

Saga Elegant Oak Pearl

Dette er et elegant gulv med smale 1 stavs bord, noe som gir gulvet et nettere utseende. Ett gulv med mye naturlig preg av kvister.

NÅ fra 499,- pr. m2Før 699,-

Heritage parkettgulv Nå 999,-

Månedens gulvfavoritt i desember

Heritage er en av våre mest rustikke parkettgulv som er laget av eksklusivt trevirke i eik, spesielt utvalgt på grunn av den livlige variasjonen med karakteristisk kvistmerker. Naturlige detaljer gir gulvet en følelse av hundreårig patina i treverket.

Heritage parkettgulv fra Tarkett, er behandlet med Proteco hardvoksolje. Dette gulvet kan slipes ned, oljes eller lakkes flere ganger for å oppnå et vakkert gulv over lang tid. 

NÅ 999,- FØR 1199,-

Herritage parkettgulv

999,-

160122 Heritage Lime Stone Eik 2.jpg
Tarkett Heritage Lime Stone Eik

Heritage Lime Stone Eik

Heritage Lime Stone Eik er en av våre mest rustikke parkettgulv som er laget av eksklusivt trevirke i lys eik, spesielt utvalgt på grunn av den livlige variasjonen med karakteristisk kvistmerker. Naturlige detaljer gir gulvet en følelse av hundreårig patina i treverket.

NÅ 999,- pr. m2Før 1 199,-
MicrosoftTeams-image (13).png
Tarkett Heritage Old Grey Eik

Heritage Old Grey Eik

Heritage Old Grey Eik er en av våre mest rustikke parkettgulv som er laget av eksklusivt trevirke, spesielt utvalgt på grunn av den livlige variasjonen med karakteristisk kvistmerker. Naturlige detaljer gir gulvet en følelse av hundreårig patina i grå eik.

1 199,- pr. m2