Vinylbelegg til bad

Gulv til bad

I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet. Men vinylbelegg til våtrom og bad er et like godt alternativ, som er både enkle å rengjøre og i trendy design.

Vinylgulv til bad og vaskerom

Hos Fargerike finner du vinylbelegg beregnet for våtrom, som gjør det mulig for deg å være kreativ og skape et miljø som gjenspeiler din personlige stil. Badet er et viktig rom, og vi stiller stadig høyere krav til det. Det skal være vakkert, og samtidig holdbart, praktisk, lettstelt, hygienisk og prisgunstig. Men viktigst av alt; vanntett. Alt dette får du med Tarketts våtromskolleksjon Aquarelle, som oppfyller alle tekniske krav som stilles til våtrom.

I Aquarelle-kolleksjon finnes det noe for enhver smak; sober marmor, industrielt, stein og betong, nyklassisisme og varme "tregulv". Skap et unikt baderom med tilhørende dekorvegger, som kan settes opp som fondvegg, eller i hele rommet.

Dette badet får frem det nordiske og rolige organiske stemning på badet, med dus grønn på veggene og betonginspirert gulv.

Gulv til bad

Våtromsgodkjent vinylgulv

Gulvene i Aquarelle-serien er ftalatfrie, og passer like godt i badet som på vaskerommet. Gulvet kommer på rull i ulike bredder, med en praktisk flekkavisende overflate. Vinylbelegg gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på baderommet. 

Her har vi malt rommet i Puddersky FR2509, med spilepanel fra Fargerike, kombinert med Aquarelle Aquastone Dark Grey.

Våtromsgodkjent vinylgulv

Industrielt og rustikt til badet

Det finnes mange fine realistiske stein- og betongdesign i kolleksjonen for deg som liker den litt tøffere stilen. Kombiner med fordel rustikke, industrielle innslag med mykere tredetaljer. Vinylbelegget Aquarelle har en preget overflate som gir den struktur, og skaper et ekte uttrykk.

Dette flotte og rustikke badegulvet er Aquarelle - Carcassonne Concrete Blue.

Det er viktig å få en faglært til å legge gulv i våtrom, vaskerom og bad. Vær sikker på at gulvet blir vanntett, og montert av fagfolk når du skal fornye badet ditt. I din nærmeste Fargerike-butikk kan du få hjelp til å finne montører til ditt nye gulv.

Gulv til bad

Marmor til bad

Nå kan du velge lekker og trendy marmor til badet på budsjett, i form av praktisk vinylbelegg. I kolleksjonen til Aquarelle har vinylbelegg med marmormønster til både vegger og gulv i flere farger; svart, hvitt, beige og grønt. Kombiner med messingdetaljer for et luksuriøst bad, eller velg naturmaterialer for å skape kontraster og en lunere følelse.

Marmor vinylbelegg bad

Moderne bad

Tradisjonelt har de fleste valgt fliser til badet her i Norge, men vinylbelegg blir stadig mer populært. Dette er ofte mer budsjettvennlig og sparer deg for mye tid brukt på rengjøring og vedlikehold. Vinylgulv er svært enkelt å holde rent og slitesterkt gulv. 

Med Aquarelle Marble Bianco Hexagon kan du få vinylgulv på badet som fremstår som vakre hexagonfliser i hvit marmor. Et moderne utrykk som vil gi deg et bad som holder seg moderne lenge. 

 

Marmor vinylgulv bad

Skandinavisk stil på badet

Ekte tregulv kan ikke brukes i bad, men med vinylbelegg i naturtro tre kan du skape vakre våtrom som holder seg like flott lenge. Skap den samme naturlige varme følelsen, med et materiale som både er slitesterkt og vanntett.

Her har vi kombinert et gulv i tredesign med rolige hvite vegger, og tilført organiske materialer og tørkede planter i en beige-brun fargepalett for en lun atmosfære. Dette badet fremstår i en trendy japandi-stil, hvor det nordiske møter det asiatiske. Her med Aquarelle Oak Beige. 

vinylgulv tremønster bad