Nå kan du også få Van Gogh på veggen

.

Liker du dekorativ kunst? Da er dette noe for deg. Nå kan du vise frem din lidenskap på hele veggen – med kunstneriske motiver i vakre farger fra Van Gogh.

En av høstens tapetnyheter er selveste kunsten fra Van Gogh. Motivene mange av oss kjenner fra før har nå blitt til tapet! Velg mellom fargerike og flotte tapeter som skaper et kunstverk i hjemmet ditt.

Van Gogh tapet

Fargerike penselstrøk

Tapetkolleksjonen Van Gogh er et unikt samarbeid med Van Gogh museet i Amsterdam som sitter på rettighetene etter kunstneren.

Van Gogh tapet

I kolleksjonen Van Gogh fra Borge, finner du dekorative kunsttapeter hvor penselstrøkene viser oss de vakreste farger i kjente motiver.

Van Gogh tapet

Imponerende teksturer

Et hjem blir aldri kjedelig når Van Gogh flytter inn. Et kunstnerisk uttrykk fra en tidlig alder, gir rommet et oppsiktsvekkende blikkfang som vil bli lagt merke til.

Van Gogh tapet

I Van Gogh-kolleksjonen finner du tapeter med imponerende teksturer som man bare må ta på for å kjenne etter penselstrøkene, og noen av tapetdesignene har også kunstnerens signatur!

Van Gogh tapet

Denne tapetboken byr på det ene mesterverket etter det andre, og er den perfekte kolleksjonen for de som elsker kunst.

Van Gogh tapet

Nesten alle av Van Gogh's malerier er i dag samlet ved Van Gogh-museet i Amsterdam og Kröller-Müller-museet. Men du kan finne de i alle våre Fargerike-butikker i tapetboken Van Gogh fra Borge.