Vakre vegger i skandinavisk stil

.

Skap behagelige rom i skandinavisk stil og stemning. Tapetkolleksjonen Billie fra Borge er den perfekte kolleksjonen for deg som liker den skandinaviske stilen. Her finner du vakre innramminger til dine rom i et bredt utvalg av farger og mønster. Fra det lyse og duse, til de mørkere alternativene.

Noe av det vi liker aller best er å pusse opp! Og med så stor tilgang til flotte farger, gulv og ikke minst tapeter – kan du raskt endre rommets uttrykk. For det er gøy å følge trender. Blå gang, rosa stue? Eller hva med en klassisk spisestue? Med denne vakre kolleksjonen kan du skape et magisk bakteppe til dine rom.

Rosa tapet med botanisk trykk, i et soverom

Dempede toner

Med en myk og komfortabel fargepalett i kombinasjon med naturlige materialer, får du den typiske skandinaviske stilen. En stil og atmosfære, hvor det er lett å lene seg tilbake og slappe av. Det er diskré, men like fullt stilig. Å våkne opp til et lite snev av sommer året rundt, det liker vi.

Soverom med lys grønn tapet, stor seng i luftige omgivelser

Med disse vakre tapetene i lyse og duse farger, er de et must på alle fire veggene. Enkelte design har et mønster som er så diskré, at du først ser det når du kommer veldig tett på, og rommet oppleves som rolig, luftig og veldig elegant. Med striper kan du skape illusjon om høyere takhøyde i rommet.

Kjøkken med stripete tapet i grønt

Kolleksjonen byr på alt fra striper til grafiske og botaniske trykk. Eller hva med en klassisk spisestue? For med røffe gulv og ornamenter på veggene skapes et herskapelig og sofistikert uttrykk. Her kan du kombinere med en mengde fargepaletter, og skape spennende og vakre rom.

Klassisk spisestue, lys tapet med klassiske ornamenter

Lek med mønster. Å kombinere mønster og strukturer er en stor del av dagens trendbilde. I vår nye brosjyre; tapeter for soverom, kan du lese hvordan du kan kombinere tapeter med forskjellige mønster.

Se hvordan du kan mikse og matche pynteputer.

Stue med rosa tapet. Sofa med mange puter, rustikt gulv

Skap en lun atmosfære

Med dypere toner kan du skape fine kontraster og litt liv til et ellers nøytralt og tidløst interiør, og fortsatt ha mulighet til å kombinere med en mengde fargepaletter om du ønsker det. Kolleksjonen Billie skaper den perfekte rammen rundt det hverdagslige livet, også for de som liker mørkere farger. Det grafiske uttrykket setter et trendy preg på rommet.

Mørk grafisk tapet i en gang med sittebenk

Med mørkere tapet skapes en lun og god atmosfære som innbyr til hygge og kos. Perfekt til en avslappende stue. Den botaniske trenden fortsetter, og vi elsker det. Vi får lyst til å krype opp i sofaen med et pledd, og ta høsten vel imot.

Mørk tapet med botanisk mønster i stue. Sofa med mange puter

Alle tapetene er fra kolleksjonen Billie, fra Borge.