Vakkert med veggmaleri

.

De er store, de er flotte, og de skaper en forbløffende effekt i rommet! Vi snakker om veggmaleri på rull.

Trender kommer og går, og kommer tilbake igjen. Slik er det også med tapet. Etter flere år med geometriske former på fondvegg, er det nå de store bildene vi vil ha. I slike visuelle motiv som landskap og natur, er det lett å drømme seg bort, skape historier, finne ro og hente inspirasjon. En annen interessant og fin vinkling, er at det er en dybde der, en ny verden å se inn i. Det flotte tapetet som heter Italian Landscape (Blush fra Storeys), er både vakkert, klassisk og delikat. Her vil man stadig oppdage nye detaljer i tapetet hver gang man ser på det.

Veggmaleri av landskap og natur

Unik veggkunst

Et veggmaleri er en fototapet som dekker hele veggen. Det bugner av unike tapetmotiver som kan live opp alt fra soverom til stue, her finnes ingen grenser – for alt er lov. Men en ting er sikkert, dette vil gi en dramatisk og staselig endring, uansett rom! Tapetet fra kolleksjonen Blush er et tapet med frodig og vakker natur som definitivt vil skape et blikkfang i rommet.

Veggmaleri med frodig natur i grønt. Sort bord i front med pyntegresskar

Ta naturen inn

Når hele veggen dekkes av storslått natur som brer seg ut i rommet oppstår noe magisk. Tapet med naturtema i grønne nyanser og rolig natur er behagelig for øyet å hvile på. Det er som å være en del av motivet, pulsen senkes og en god romfølelse oppstår. Store prangende bilder blir som kunst rett på veggen, og er en unik dekor som fanger oppmerksomhet. Da trengs det lite pynt ellers i rommet, for dette er så vakkert i seg selv.

Veggmaleri med frodig natur, potte med blomster i front