Ut mot havet

.

Med havblå horisonter og beroligende bris i luften, kan du skape ditt eget maritime rom.

La deg inspirere av livet på havet. Fornye ditt rom med tapeter av velkjente maritime elementer som anker, fyrtårn, skjell og seilbåter. Havets nyanser i blått gjør interiøret harmonisk, og gir en luftig og sval atmosfære i rommet.

Maison Celine - Storeys

Maritime tapeter fås både i pasteller og sterkere farger, og i aktuelle mønstre relatert til havet. Med dette tapetet med skriblerier og stempler i duse farger og mønster fra Hav&Land fra Borge, skaper du en lekker og nøytral bakgrunn for ditt interiør.

Hav&Land - Borge

Maison Celine, er en vakker havinspirert tapetkolleksjon fra Storeys, som beveger seg langs kystlinjen ved det svale havet. Her finnes mange gode tapeter til hele rommet i fargepaletter i hvitt, sjøgrønt, blått og beige.

Maison Celine - Storeys

Det må ikke være blått eller båter, for å få følelsen av å bo ved havet. Det finnes mange andre spennende tapeter du kan bruke til den maritime stilen, og du kan du fint mikse og matche ensfarget og mønstret tapet om du ønsker det.

Maison Celine - Storeys

Den klassiske stripen i håndtegnet variant. Tapetser striper fra gulv til tak, eller hvorfor ikke på langs? Stripete tapet er perfekt dersom du visuelt vil endre romfølelsen med økt takhøyde, ved å tapetsere stripene vertikalt. Eller få et rom til å virke bredere, ved å tapetsere stripene horisontalt.

Øke takhøyden? eller bredere rom?

Lev ut den forfriskende stilen, med en delikat stripetapet i en fargepalett som strekker seg fra det maritime til det mer landlige. Hav&Land fra Borge.

Hav&Land - Borge