Skap trendy rom med grafisk tapet

.

Geometriske mønstre er veldig gøy! Det gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet.

Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer. Med det vakre tapetet Saffiano fra Storeys, skaper du tøft blikkfang i rommet. Tidløst og vakkert.

Grafisk tapet stot mønster. Grønn stol og plante i front

La veggen få litt oppmerksomhet

Tøff, men samtidig så enkelt og delikat. Tapetet Diamonds fra kolleksjonen Graphic World fra Borge, skaper stilige og trendy rom. Dette tapetet kan skinne i all sin prakt alene, som et kunstverk på veggen. Kanskje noe for ungdomsrommet?

Grafisk tapet

Ta tiden tilbake

Dette er kul retro! Geometriske mønster på veggene løser opp stemningen i rommet. Dette retroinspirerte tapetet fra Allegro fra Borge, skaper en herlig atmosfære i rommet, for du føler at du har sett det før, ikke sant? Tapetet kommer i flere vakre fargekombinasjoner.

En kul retro tapet i grafisk mønster

Denne lyse varianten kan enkelt kombineres med duse eller sterke farger. Her har du mange muligheter. Spill på kontrastene og lek deg med farger.

En kul retro tapet i grafisk mønster

For den vågale

Tøff og moderne tapet i rødt, på mørk bakgrunn. Rødt kan være pågående og farlig, men også avdempet og trygt. Velg det som passer deg og ditt lynne. Men tøft, det er det! Favourite Twist, Borge.

Eksklusiv, moderne og spennende tapet

Stilfullt fra gulv til tak

Dette er vakkert, utfordrende og spennende. Elegante grafiske design som skaper en stilfull atmosfære i pastell, som forandrer ett hvert rom til en morsom og gjestfri plass. Tapetet er fra kolleksjonen Titanium fra Storeys.

Grafisk tapet i pastellfarger, sofa med puter i front

Et hint av gull

Den er tøft, den er stilfull, og den er trendy. Her får du hexagonmønster med en touch av retro, dette tapetet har alt! Her kan du kan skape den stilen og uttrykket du selv ønsker. Four Seasons fra Storeys.

Grafisk tapet med hexagonmlnster i gult. Sort interiør

Syns du det er vanskelig å finne den rette tapeten til ditt rom? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.