Tøffe rom med geometrisk mønster

.

Geometriske mønstre er veldig trendy akkurat nå, og det gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet.

Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk.

Elegant og sofistikert

Med geometri kan du skape et moderne rom. En eksklusiv tapet fra Pure Impuls – Borge, for deg som ønsker det lille ekstra. Tidløs med metallisk preg.

Elegant og sofistikert med moderne geometri

La veggen få oppmerksomheten

Sterk og grafisk tapet fra Borosan – Boråstapeter, som dominerer på veggen. Dette kan roes ned ved hjelp av bilder, eller skinne i all sin prakt alene. Veldig tøft og trendy!

Sterk og grafisk tapet som vil dominere på veggen

Kul retro

Geometriske mønster på veggene løser opp stemningen i rommet. Dette retroinspirerte tapetet fra Allegro – Borge, skaper et blikkfang i rommet. Enten du velger den i mørke farger, eller lysere nyanser.

En kul retro tapet i grafisk mønster

Denne lyse varianten kan enkelt kombineres med duse eller sterke farger. Her har du mange muligheter. Spill på kontrastene og lek deg med farger.

En kul retro tapet i grafisk mønster

Den trendy

Tøff og moderne tapet i rødt, på mørk bakgrunn. Rødt kan være pågående og farlig, men også avdempet og trygt. Velg det som passer deg og ditt lynne. Men tøft, det er det!

Eksklusiv, moderne og spennende tapet

Fargefest fra gulv til tak

Dette er vanvittig utfordrende og spennende. Et oppmuntrende design fra Mariska Meijers – Storeys, som forandrer ett hvert rom til en morsom og gjestfri plass.

Fargefest fra gulv til tak