Tekstur på tapetet

.

Vi vil tilbake til naturen, til tapeter som har naturen i seg – og som dermed skaper liv i overflaten.

En stor trend om dagen er delikate strukturer på veggene, i tapetene. Ensfargede og smakfulle gjengivelser av vevimitasjoner som strie, lin og jute.

Tekstur skaper dybde

Det er en enkel sak å få den lune følelsen hjemme når du har vegger som ikke er helt glatte og slette. Tapet med tekstur behøver ikke være så fremtredende, men om den har litt kan det tilføre rommet dybde. Ved å male fotlisten ton-i-ton med tapetet, skapes en forlengelse av veggen. Vi har malt med Stillhet FR1466, som matcher tapetet Denia Forest fra Khrôma.

Grønn tapet i stue, grønn sofa, hvit stol

Naturlige farger. Tapet med tekstur blir en elegant ramme for resten av interiørelementene, og godt egnet å bruke på alle fire vegger. Veggene vil oppleves som en rolig og behagelig bakteppe i rommet. Kommoden er malt i fargen Havdyp FR2515, som henter blåtonen fra gulvteppet i stuen. Blått og grønt gir en naturlig samklang slik vi ser ute i naturen, og er en perfekt kombinasjon med rotting og gylne metaller.

Gang med grønn tapet, gardiner med blomster og blå kommode

 

Helhet i interiøret

Det skjer noe i overflaten på tapetene selv om de er ensfargede. Dette bidrar til at veggene får en egen glød og dybde, noe som passer perfekt til tekstiler med store mønster. 

Grønn vegg, gardin i mange farger med blomster i store mønster

Fargen Stillhet FR1466 går igjen på døren og karmen, noe som skaper et rolig inntrykk hvor alt flyter sammen i et harmonisk interiør. Ta en titt på de vakre grønnfargene i fargekartet Årets Farge 2019. Her finner du kledelige farger til både rolige og spreke rom!

Grønn dør og dørkarm, gardier i storblomstret mønster.

  • Bilder, stol og grønne puter fra Green Apple
  • Tapet Denia Forest #511, Roots fra Khrôma
  • Grønt sengeteppe fra Light & Living
  • Teppe Ferdow fra Gulvex
  • Fotlist er malt i Stillhet FR1466
  • Gulv Liåsen, grå eik
  • Hvit metallstol privat
  • Gardin Matt fra Clarke & Clarke, Borge