Tapetkolleksjonen med de fire årstider

.

Romantiske traner i vårluft, sommerlige ildfluer, fargesprakende fugler, og friske vinterkalde grener. Four Seasons er en vakker kolleksjon som har tolket alle fire årstider.

Her finnes vakre design i støvete farger og elegante hint av gull og sølv gjennom fire årstider. Drøm deg bort blant romantiske fugler, florlette fjær, geometriske isroser og glitrende ildfluer. Hvilken årstid er din favoritt?

Vakre vårtoner

Dyreriket er alltid like populært. Det er så vakkert og naturlig. Det er lett å drømme seg bort når man omgir seg med romantiske traner i duse pasteller og deilig natur. Våren og fuglene spretter frem, og skaper liv og vakre toner. Et tapet som er både leken, romantisk og nydelig. Rosa er vakkert, og rosa er for alle, men tranene finnes også i flere andre farger som gjør det lett å kombinere den med resten av interiøret.

Rosa tapet med traner

Elegant sommerpreg

Med støvete farger og et elegant hint av gull, kan du dekorere hjemmet med sommerlige ildfluer i gylne farger. Her skaper du en naturlig varme og komfort til rommet med et nydelig mønster i all sin prakt. Synes du kanskje at denne blir for mørk så finnes den også i lysere toner, og er fortsatt like vakker!

Tapet med ildfluer i gull, på mørk bakgrunn

Fargefest med fugler. Natur, blomster og fugler i spreke klare farger inspirert av det tropiske ville livet. Veggmalerier skaper en forbløffende effekt i rommet! Dette er spennende og detaljert, rett og slett en fargebombe som sier sommer! Designet kommer også i sort/hvitt, for de som ønsker det mer dempet.

Tapet med fargerike fugler

Å tapetsere med en fargeglad tapet er en enkel måte å gi et rom en mer personlig karakter. Er du modige og vil ha et tapet som skiller seg ut?

Mykt og luftig

Hva med lekne og luftige lette fjær som svever rundt i rommet, slik som løvet gjør utenfor døren hver høst? Et tapet som gir et mykt preg sammen med en spennende lekenhet. Dette designet med fjær, fås i fire forskjellige fargevarianter i duse og dempede toner.

Tapet med grønne fjær

Trender i vinterdrakt

Det er tøft, det er stilfullt, og det er trendy. Her får du geometriske isroser med en touch av retro. Et vakkert mønster som kler de fleste hjem. Designet fås i mange farger, så her er finner du garantert en farge som passer til ditt interiør og din stil.

Tapet med geometrisk mønster i blått

Frodig frost. Lekre lyse grener på blågrønn bakgrunn henter naturen inn i stuen. Selv med kaldt rim på grenene, fylles rommet med en deilig varme i en nydelig fargekombinasjon som gjør det herlig forfriskende.

Tapet med frosne grener

Alle tapetene er fra kolleksjonen Four Seasons, fra Storeys.