7 tapeter som inviterer til fargefest

.

Er du modige og vil ha et tapet som skiller seg ut? Slipp fargene løs!

Sesongens tapetnyheter byr på en eksplosjon av farger. Å tapetsere med en fargeglad tapet er en enkel måte å gi et rom en mer personlig karakter. Kan det være noe for gangen? Tenk så hyggelig hver gang du kommer hjem. Vi viser deg 7 magiske tapeter som oser av selvtillit og personlighet.

Gøy med papegøyer

Med eksotiske fargesprakende papegøyer fra kolleksjonen Colourful Living fra Borge, skaper du vegger som uten tvil vil sette sitt preg på rommet. Et tapet som ikke bare fugleelskere vil like, dette er tapetet som får alle til å trekke på smilebåndet.

Colourful Living - Borge

Spennende detaljer

Med fantasifulle detaljer som stadig byr på nye oppdagelser blir man aldri ferdig med å se på dette tapetet, den har litt av alt. Her får du et tapet i mer nedtonede farger som er full av overraskelser. Sundari fra Storeys.

Sundari - Storeys

Blomster og farger i skjønn miks

Et lekent mønster med fantasifulle blomster sammen med blåklokker på gul bakgrunn, Sundari fra Storeys. Blomstertapet kombinert med fargerike møbler tilfører rommet en spennende dybde. Hent opp fargene i blomstertapetet, og sammen blir det superfint. Dette tapetet er også fra kolleksjonen Sundari fra Storeys.

Sundari - Storeys

Eksotisk fargebombe

Natur, blomster og fugler i spreke klare farger inspirert av det tropiske ville livet. Dette er spennende og detaljert. Skap en kraftfull og delikat vegg i din egen stue med dette tapetet hentet fra Four Seasons fra Storeys.

Four Seasons - Storeys

Magisk med rosa

Fuglemotiv er trendy denne sesongen, og varierer fra dype toner til myke pasteller. Her med vakre flamingoer i sarte rosatoner som fyller rommet på en nydelig måte. En herlig blanding av det søte og det vågale, fra Colourful Living fra Borge.

Colourful Living - Borge

Frodig og fargerikt

Er du glad i blomster, er det bare å slippe fargene løs med dette tapetet som er fra kolleksjonen Colourful Living fra Borge. Et tapet som skaper en frodig veggdekor, full av fargesprakende blomster som gjør at rommet føles lystig, og humøret stiger.

Colourful Living - Borge

Tropiske fargenyanser

Med palmesus i grønt og blått fra tak til gulv skaper du et blikkfang som gir deg sommerfølelsen hele året. Luftig og lekker tapet fra Colourful Living, fra Borge.

Colourful Living - Borge

Enkelte tapeter finnes kun i noen utvalgte Fargerike-butikker. Spør din lokale Fargerike-butikk for evt. bestilling.