Ta våren inn med tapet

.

Kolleksjonen Mandalay er en av nyhetene denne våren. En herlig samling tapeter med farger og mønster som setter fart på den deilige vårfølelsen og ikke minst — hjemmefølelsen. Her finner du alt fra lyse, mørke og fargeglade trendy design til alle rom.

Mot lysere tider

Lyse lekre tapeter med duse strukturer eller mønster går aldri av moten. De skaper i tillegg en deilig følelse av vår, luftige rom, og at vi går mot lysere tider. Delikate design med inspirasjon fra naturen egner seg godt både for én og fire vegger.

Stue med lyse vegger

Lyse farger og mønstre passer også de fleste stiler, og er enkle å kombinere med andre farger. Naturmaterialer som tre og stein er en sikker vinner sammen med tapetene i denne kolleksjonen.

Lys tapet med blomster

Slipp fargene inn

Spreke farger skaper spennende hjem. Hvorfor ikke få blomstene opp på veggen? En blomstertapet med vakre farger kan raskt endre din kjedelige vegg, til noe pent som skaper energi i rommet.

Grønn og orange tapet med blomster og blader

Grønt egner seg godt til bruk i interiøret og har en deilig ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Nylig ble grønt kåret til årets farge i 2019

Grønn blomstertapet, stol i front

Mørk natur

Mørke tapeter skaper en ekte rustikk stemning. Med interiørdetaljer i glass, metall og fløyel, skapes en mer luksuriøs stil. Tapetene som ser ut som trevirke har en vakker og realistisk struktur, og man bare må kjenne og ta på de for å sjekke om det er ekte.

Mørk tapet med trestruktur

Palmer og andre botaniske mønstre er fortsatt i vinden, og kommer i alle farger. Den vakre fargekombinasjonen med brun, orange og en anelse blått, gir oss et nydelig tapet med en vårfølelse i en mørkere nyanse — en spennende kombinasjon som skaper varme i interiøret.

Palmetapet i brunt

Dyrisk og skinnende

Slangeskinnsmønster er kanskje ikke det man først tenker på når man skal velge tapet, men du verden for en flott veggdekor det er. Designet kommer i hvitt, grått og sandfarger, noe som passer de fleste hjem.

Grå tapet med slangeskinnsmønster

Med en vegg eller to med skinnstruktur får du garantert et blikkfang i rommet, men det får du også med hint av gullshimmer. Et moderne grafisk mønster som skaper en fantastisk dybde i rommet.

Tapet med gullshimmer

Ønsker du deg en vegg, eller kanskje fire med tapet, men syns det høres vanskelig ut? Frykt ikke, Mandalay er et tapet med fiberbakside, noe som gjør den enkel å sette opp. Her er det bare å rulle lim rett på veggen, og deretter sette opp favorittdesignet.

Kom innom en av våre butikker, og se hele Mandalay-kolleksjonen. Ønsker du hjelp med tapetvalget, står våre interiørspesialister klare for å hjelpe deg.