Stemning med farger

.

I spisestuen ønsker vi å stimulere til gode samtaler og en følelse av fellesskap. Dype farger, gyllent metall og treverk skaper en lun atmosfære som får gjestene til å slappe av.

Mønster og friske farger virker inspirerende og innbyr til lek og utfoldelse ved bordet. Ønsker du å skape en morsom og uformell stemning kan en tapet med et fargesterkt mønster løfte rommet, og du kan gjerne kombinere ulike mønster for et eklektisk og moderne uttrykk. Når du velger farger til spisestuen er det viktig å tenke på at nyansene endrer seg i kveldslyset. Derfor kan det være lurt å låne med seg fargeprøver og se på dem i ulik belysning.

Friske fargekombinasjoner. Skapet er malt i Svart Marmor FR1033, innsiden av skapet er malt i blåfargen Vespa FR2507, og skyvedørene er i fargen Dyp Ametyst FR1034.

Skapet er malt i fargen Marmor FR1033

Med tapet i taket får du en kjempespennende effekt. Dette tapetet heter Palace Maze 98/14059 Historical Royal Palaces, og er fra Cole & Son. Stuen i bakgrunnen er malt i Smaragdgrønn FR1151, en farge som matcher tapetet i taket i spisestuen.

Mønstrete tapet i taket gir en spennende effekt

Dette tapetet heter Palace Maze 98/14059 Historical Royal Palaces

Veggene er tapetsert med en spenstig tapet fra Cole & Son - Boemia 82/20037, Murals. En fargeklatt av en tapet som er umulig å overse.

Spenstig fargerik tapet på veggene gjør deg glad

Dette har blitt en spisestue hvor man aldri går tom for samtaleemner, takket være noen friske tapetkombinasjoner og spreke farger, det er helt sikkert.