Steintøffe vegger

.

Den rå og industrielle looken har blitt veldig populær, og naturtro imitasjoner av ulike stein, betong, tre og metalloverflater - passer til alle rom uansett størrelse. Med disse tøffe tapetene oppnår du et rått og industrielt utseende.

Tapeter som ligner på stein, tre og betong har vært på banen en stund, og trenden fortsetter. Sett et personlig preg på stua, soverommet eller gangen. Det finnes mange spennende imitasjoner som skaper kontrast og dybde i rommet. Disse tapetene gjør rommet stilig i seg selv.

Wood N’Stone 2 - Storeys

Med enkle grep kan du få denne moderne og rustikke stilen. Steintapet forvandler og gir rommet en helt ny dimensjon, dette tapetet gir et naturlig og upolert uttrykk med de mange rå steinene i forskjellig størrelser og former.

Wood N’Stone 2 - Storeys

Steinvegger er det ultimate innen industrielle interiører. Svært gode og naturtro imitasjoner av stein og betong er en unik måte å gi vegger et nytt uttrykk på, og steinimitasjoner fås i mange forskjellige mønster og farger. Vegger av imitert naturstein gir en varm og rustikk atmosfære, dette tapetet gir et fantastisk fargespill på veggen.

Wood N’Stone 2 - Storeys

Røft, tøft og rustikt uttrykk i dette trendy tapetet som forestiller en flott gammel trevegg med metallbeslag – som tilfører rommet det lille ekstra. Virkelig effektfullt.

Wood N’Stone 2 - Storeys

En enkel måte å gi rommet en helt ny karakter på. En fantastisk tøff og moderne betongtapet med realistisk 3D-effekt, den perfekt bakgrunn for en moderne industriell stil.

Wood N’Stone 2 - Storeys

 

Alle tapeter er fra kolleksjonen Wood N'Stone 2, fra Storeys.