Små detaljer med stor effekt. La det glitre!

.

Glitter på veggene har virkelig blitt en stor trend. Ikke minst i tapetenes verden. Sarte vakre mønster hvor gull, sølv og bronse glitrer i bakgrunnen. Så gjør litt stas på veggene, og la de skinne litt. Det blir nemlig aldri feil med litt glitter.

En av høstens tapetnyheter er kolleksjonen Grace fra Storeys. Nå kan du løfte stuen et ytterligere hakk og skap magi med tapet. I denne kolleksjonen finner du varierte design i nøytrale og aktuelle fargetoner som skaper dybde med en glamorøs touch i form av glitter. Her finner du vakre rolige nyanser og varierte teksturer, som gir rommet det lille ekstra.

Magisk hint av glitter

I de nesten ensfargede flatene i kolleksjon finner vi ro. Så dempet, og så behagelig. Dens sofistikerte mønster i grått, beige og it-fargen rosa gir oss et perfekt bakteppe, enten vi velger det moderne eller det litt mer klassiske. Den elegante glittereffekten skaper magi og ekstra glød når lyset reflekteres på veggen. Et vakkert valg til hele rommet. 

Stue med lys grønn glittertapet. Rosa sofa og lange gardiner

Fargevarianter av tapeten Grace fra Storeys

Grace er en elegant kolleksjon med overflater i spennende strukturer som skaper noe eksklusivt i rommet. Fargepaletten er delikat og dempet.

Rosa tapet med glittereffekt.Bord med blomst i vase, i front

Den nye it-fargen i nøytral rosa passer perfekt inn til vår moderne stil. I Fargerike var årets farge 2016, nettopp rosa. Men den lever videre enten sart eller med litt mer funk.

Rosa tapet med glitter i stue. Rosa sofa, og lyse lange gardiner

Fargevarianter av tapeten Grace fra Storeys

Et smykke på veggen

Mønstrene varierer fra rolig natur til retroinspirert geometri. Grafisk mønster er i vinden som aldri før, og i dette designet skapes et dekorativt smykke med vakre myke linjer på veggen, som igjen gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet.

Grå tapet med grafisk uttrykk, i en stue

Blått er en farge mange har lagt sin elsk på. En farge som er både behagelig å oppholde seg i, og en farge som er enkel å innrede med. Kolleksjonen Grace er intet unntak. Hvor vakkert er det ikke med blått, med et hint av gull?

Visste du at Året Farge 2018 er BLÅ?

Blå grafisk tapet med gull. Lilla sofa i front

Fargevarianter av tapeten Grace fra Storeys

En naturinspirert tapet passer i alle rom og er alltid en vakker veggpryd. Det duse mønsteret med markblomster kommer i flere lyse fargevarianter, og er et vakkert innspill i rommet.

Naturinspirert tapet i grått. Mørke gardiner, og en grå puff med bøker på

Fargevarianter av tapeten Grace fra Storeys

Alle tapetene er fra kolleksjonen Grace, fra Storeys.