Skap ditt eget uttrykk – med kalktapet

.

Den populære kalk-looken fortsetter. Tapet er en enkel og rask løsning for deg som ønsker en kalket finish på veggene. I den nye kolleksjonen Kalkmix fra Borge finner du spennende farger, ensfargede, samt organiske design på en kalket bakgrunn – som gjør det lett å skape sin egen stil og uttrykk.

Drømmer du om kalkede vegger, men tenker at det er et stort prosjekt? Det finnes en enkel løsning, nemlig kalktapet! De melerte overflatene som tapetene fra kolleksjonen Kalkmix har, skaper en følelse av ekte kalk på veggene, og er et alternativ til kalkmaling. Det morsomme med denne kolleksjonen er at her finner du også mønster på kalket bakgrunn, så denne gangen kan vi si; "ja takk, begge deler".

Kalktapet med mønster

Kombiner med din egen stil

Kalkvegger har blitt en stor trend. Med kalktapet kan du skape akkurat det uttrykket du selv ønsker, for det kalkede utseende kan smelte inn i alle hjem uansett stil. De melerte overflatene gir rommet et rustikt og vakkert preg, som er perfekt til den industrielle stilen om du ønsker kule kalkvegger. Men her kan du også skape elegante og moderne hjem med spennende kontraster mellom det grove og det fine.

Grå kalktapet

Kalktapetet skaper en kalkfinish som gir rommet dybde, karakter og personlig preg. Med så mange nyanser og design å velge i, og som enkelt kan kombineres med din egen stil, vil du garantert finne din favoritt til ditt prosjekt.

Rosa kalktapet med mønster

Mønster på kalk

Med fantastiske fargenyanser og dine egne fargekombinasjoner kan du skape et personlig hjem, men det kan du også gjøre med mønster. I denne kolleksjonen finner du kalktapet med mønster på kalket bakgrunn. Dette skaper en spennende dybde, og en vakker helhet i kombinasjon med de ensfargede. 

Mønster på kalktapet

Rolig lekenhet

Ensfargede og duse mønstrede tapeter som går i ton-i-ton skaper harmoniske uttrykk i rommet. Med enkle grep får veggene et lunt og delikat preg, og er perfekt for deg som liker et rolig interiør. Palmer er fortsatt i vinden, og var å finne blant vår topp 17 tapeter i 2018. Vi kommer til å se mer av palmer og blader fremover, for dette er behagelig å omgi seg med, gir oss en mulighet til å drømme oss bort, og skaper den lekenheten vi ønsker oss i interiøret.

Kjøkken med kalktapet

Enten du går for tapet som er lys eller mørk, eller med flott design som skiller seg ut, gjør kalktapetet noe med rommet. Med mønster og struktur i tapetet skapes liv i rommet og resten av interiøret.

Kalktapet med mønster på soverom

Fokus med kalk

Med en fondvegg som skiller seg ut, kan du skape et fantastisk blikkfang i rommet. Fondveggen lever fortsatt i beste velgående, og en vegg med mønster kan også få små rom til å virke større. Med tapet trenger du kun å rulle lim på veggen og sette opp, og vips så har du et nytt rom i den stilen du ønsker, – kalkede vegger, med eller uten mønster! 

Kalktapet på soverom

Alle tapetene er fra kolleksjonen Kalkmix fra Borge. Nyhet våren 2019! Kom innom en av våre Fargerike-butikker, og se hele kolleksjonen.