Rosa harmoni

.

Rosa passer til alt, og rosa har kommet for å bli. Vi hadde den som Årets farge i 2016, og mange spår rosa som den nye nøytrale. Lekker, sart og delikat, men aldri kjedelig.

Sart, romantisk, mystisk, vilt og vågalt! Alt på en gang og hver for seg. Med grått og brunt fremstår den sofistikert og som et nydelig bakteppe til overraskende mange andre farger. En varm og god farge til ditt nye rom. Rosa er så deilig nedtonet, og variasjoner rundt samme farge gir et vellykket resultat. Her i en delikat utgave fra Azmaara - Borge.

Variasjoner rundt samme farge gir et vellykket resultat

Rosa blir tøffere og sartere med litt sort. Blandingen gjør også at den passer godt sammen med de fleste typer treverk og naturmaterialer. Den avdempede og elegante valøren skaper harmoni og helhet. Velger du grå, beige eller sort på detaljer, blir rommet både trygt og maskulint. En spennende variant er dette tapetet med motiv som et persisk teppe. Essential Elements fra Storeys.

Nå skal teppene opp på veggen

Mønstret tapet i stuen og panel i gangen? Velg en vakker og stilsikker overgang med en taktil tapet i samme grunntone.

Velg en vakker og stilsikker overgang med en taktil tapet i samme grunntone

Rosa retro. Et tidløst og ikonisk dansk design fra 1950-tallet, av Arne Jacobsen – som er like moderne i dag. Fra kolleksjonen Scandinavien Designers 2 – Borge.

Tapetdesign av Arne Jacobsen

Rosa er lekkert sammen med avtonede farger som grått, kald beige og brunt. Magnoliaranker i lekker pastell fra Manor House – Storeys.

Rosa er lekker sammen med avtonede og sotede farger som grått

Vakre rosa tapeter fra Borge.

Rosa er lekker sammen med avtonede farger

Det er lett å tenke at mønster gjør det rotete, at man bare kan tapetsere små vegger og i hvert fall bare èn fondvegg. Å gå rett fra hvite vegger til vågale mønster virker for stort. Så hør på dette: Fargede tapeter og mønster som samspiller med møbler og tekstiler, skaper nettopp ro og harmoni. De skarpe kontrastene mellom vegg og interiør blir nedtonet. Du får et bedre balansert rom, med god atmosfære og en helt personlig stil.

Rosa er lekker sammen med avtonede farger som grått, kald beige og brunt