Romantiske roser

.

Roser går aldri av moten. Skap den romantiske følelsen, med nedtonede roser i pasteller som omfavner rommet.

Romaniske roser i lyse lette og duse farger gir et uskyldig og svalt uttrykk i rommet. Og hvem har sagt at rosa bare er for småjenter? Rosene strekker seg fra de helt rene, lyse og naive, til de avdempede, sofistikerte og rett og slett fantastiske.

Maleriske roser

Vakre tapeter som fanger naturens tidløse sjarm, med romantiske maleriske motiver. Tapetene i nedtonede pasteller, fra kolleksjonen Camille fra Storeys som er designet med inspirasjon fra flora og fauna.

Vakre roser i duse pasteller på soverommet

Romantiske roser på veggene går aldri av moten

Den engelske hagen

Tidsriktig, men samtidig særdeles klassisk. Tapetet Claremont fra Storeys, gir deg en spasertur gjennom vakre engelske hager. Et blomstermønster som løfter, gir skjønnhet til rommet, og gjør det til en drøm å stå opp om morgenen. Lekkert og delikat, med mønster og farger i en herlig blanding.

Claremont tapet fra Storeys i en skjønn blanding av farger

En vegg full av energi

Energiske lekne blomster som klatrer oppover veggen. Fra det sarteste rosa, til de spreke fargene som lager kontraster på en fantastisk måte. Vakker og livlig tapet som kommer i mange fargevarianter, fra kolleksjonen Florentine fra Borge.

En tapet med spenstige blomster i streke kontraster

Romantiske rosa roser på veggene

Florentine rosetapet kommer i mange fargevarianter

Duften av duse roser

Ikke helt klar for rosa vegger? Det er fullt mulig å skape den romantiske følelsen med roser, i nedtonede farger. I kolleksjonen Podium fra Borge, kan du velge blant kjølige grå og blå toner, og bevar den rolige og nøytrale følelsen med duse roser.

Gråblå nyanser i romantiske tapeter

Vi elsker naturen, og ikke minst roser. Ta buketten med inn, sett den på veggen og nyt sommeren med friske blomster - hele året igjennom. Gjør det romantisk, klassisk, mystisk eller trendy, stilen velger du selv – for her er det mye å velge i.

Tøffe roser i lyse eller mørke nyanser

Vintage og Heritage fra Borge har stort utvalg av rosetapeter