Røft med rødt

.

Tør du velge denne? Årets tapettrend utfordrer oss, men hvis du kombinerer mønsteret med stramme linjer i interiøret og farger som går ton-i-ton blir den mindre dominerende enn du kanskje skulle tro.

Rødt er lidenskapens farge, og Årets Farge 2017 handler om å finne de fargene som får ditt hjerte til å hamre litt ekstra. Med en uttrykksfull, fargerik stormønstret fibertapet som Azmaara 2671-22400 fra Storeys, blir det rødt, røft, og veldig trendy.

Lekkert og dekorativt blikkfang i rommet. Tapetet fra Azmaara er en aktuell og vakker tapet med det lille ekstra. Den byr på fargespill og grafisk uttrykk, som gjenspeiler mange av de viktigste trendene akkurat nå. En herlig frisk stue, med lampe, bord, sofa, pledd og vase Habitat. Og velurpute fra Fargerike.

Azmaara tapet lager blikkfang i ditt rom

Tapetet kan minne om årringer, eller strukturen du ser i tverrsnittet av en stein. Ved å dekorere med grønne planter understreker du det naturlige uttrykket i mønsteret.

Ved å dekorer med planter, understreker du det naturlige uttrykket

Selv om rødt er Årets Farge 2017 i Fargerike, er det fortsatt mange andre farger å velge i. Dette tapetet fra Azmaara er også å få i blågrønn, rosa og gul.

Fargevarianter på Azmaara fra Storeys

 

  • Teppe Charles 1448 Lt grey, Gulvex
  • Gulv Midtgard Eik Lys 1-stav, Saga
  • Pute og potter Muchi
  • Ramme IKEA