Retro ruter

.

Skotskrutene fra 70-tallet er tilbake! Kombiner en rutete tapet med brystpanel malt i en mørkere tone for en gjennomført retrostil.

De fleste av oss har på en eller annen måte et forhold til skotske ruter, fra gamle møbler, interiør eller klær. Dette velkjente mønsteret er for mange et kjært minne, og nå har det kommet tilbake og blitt en interiørtrend også på veggene.

Skotske ruter på tapet gir en retro stil

For at rommet samtidig skal virke moderne kan du dekorere med blomstrete gardiner i en lysere farge og store velurputer som henter opp fargene i tapetet. Og visste du at mørke vegger og velur gir rommet en sofistikert glød? Disse gardinene er sydd med Hipper Poppy Damask 225345 fra Sanderson/Intag. En skjønn forening av mønstermix og farger.

Sofistikerte stoffer og juveltoner gir rommet en behagelig dybde

Sofistikerte stoffer og juveltoner gir rommet en behagelig dybde, perfekt når du vil synke ned i en dyp sofa og hengi deg til en stund med ro og velvære. Brystningen i rommet er malt i fargen Furu FR1409 med matt maling. Puff og vaser i matchende farger er fra Broste, og puter i Damask indigo 225346 fra Sanderson/Intag.

Dette er tapetet for deg som ønsker å skape et annerledes og personlig interiør. Denne grønne varianten av ruter i retrostil, heter Oxford 2604- 21225, og er fra Storeys. Denne kommer i flere fargevarianter, som burgunderrød, beige og brun.

Fargevarianter av skotske ruter på Oxford tapet

 

  • Sofabenk F0649 Palais Amazon col 18, Palais bay leaf 292 og Palais olive col 9, Clarke & Clarke, Borge
  • Stang Royal i bronse med ringer, Luxaflex
  • Teppe Twilight 6926, Polar
  • Taklampe Bloomingville, lånt fra Designbelysning
  • Bord og tilbehør privat