Populære pasteller

.

Møt våren med geometriske mønstre, blomster, palmer og fugler i duse pastellfarger.

Denne våren blir vi møtt med mye print fra naturen i sarte fargepaletter som gir et lett og luftig inntrykk i rommet. Pasteller er populært, og tapeter i duse farger kler alle veggene i rommet og er lette å innrede til og gir et godt grunnlag for mange fargepaletter.

Ønsker du et elegant og eksklusivt uttrykk til ditt hjem er dette tapetet Kwai fra Borge noe for deg. Store palmeblader i duse ton-i-ton farger gjør rommet friskt, luftig og vakkert – og veldig trendy.

Kwai - Borge

Dette mønstrede tapet med blomster fra kolleksjonen Petite Fleur fra Borge er en perfekt tapet til romantikeren. I denne kolleksjonen som består av småmønstrede design finner du gode motiver til både barnerommet og også mange fine tapeter til kjøkkenet.

Petite Fleur - Borge

Anno fra Borge er en trendy tapetsamling med historie og tradisjon. I denne flotte kolleksjonen er det samlet design fra 1500-tallet til 1920-tallet. Noen er fra historiske arkiv mens andre er hentet fra både slott, herskapshus og villaer. Et av motivene har fantastiske blomsterranker i duse pasteller, her er det lett å drømme seg tilbake i tid.

Anno - Borge

Fuglene flyr nå inn i våre hjem, store og små i både sterke kontraster og duse pasteller. Disse skjønne flamingoene i deilige rosatoner gir et feminint uttrykk, og er fra kolleksjonen Colourful Living fra Borge. En Spennende bakgrunnseffekt og et tapet man blir glad av.

Colourful Living - Borge

Jungelfeberen vil ingen ende ta, blader og grener vil fortsette å dekorere våre vegger og skape den gode luftige sommerfølelsen. Med tapetet Kwai fra Borge får du en deilig og behagelig stemning i rommet. Den nydelige grønntonen kan gå igjen i puter og annet tilbehør og du får et spennende samspill i interiøret.

Kwai - Borge

Geometriske mønster i pastellfarger gir et moderne og elegant uttrykk. Dette tapetet Collage fra Borge kommer også i en mørk variant med sterke kontraster i kobber og sort.

Collage - Borge

Med en ensfarget tapet fra kolleksjon Pigment II, får du en jevn og fin farge på veggene. Dette er tapet som passer i de fleste rom på alle fire vegger, og her er det mange farger å velge i. Dette soverommet har fått fargen Pink Blush.

Pigment II - Borge

Tips! De fleste design er å få i mange forskjellige fargenyanser. Ta en tur innom din lokale Fargerike-butikk og se utvalget. Er du usikker på om fargene passer hjemme hos deg kan du låne med deg tapetboken hjem.