Populære pasteller

.

Møt våren med geometriske mønstre, blomster, palmer og fugler i duse pastellfarger.

Denne våren blir vi møtt med mye print fra naturen i sarte fargepaletter som gir et lett og luftig inntrykk i rommet. Pasteller er populært, og tapeter i duse farger kler alle veggene i rommet og er lette å innrede til og gir et godt grunnlag for mange fargepaletter.

Med palmesus i stua

Ønsker du et elegant og eksklusivt uttrykk til ditt hjem er dette tapetet Kwai fra Borge noe for deg. Store palmeblader i duse ton-i-ton farger gjør rommet friskt, luftig og vakkert – og veldig trendy.

Kwai - Borge

Smått og godt

Dette mønstrede tapet med blomster fra kolleksjonen Petite Fleur fra Borge er en perfekt tapet til romantikeren. I denne kolleksjonen som består av småmønstrede design finner du gode motiver til både barnerommet og også mange fine tapeter til kjøkkenet.

Petite Fleur - Borge

Hent tiden tilbake

Anno fra Borge er en trendy tapetsamling med historie og tradisjon. I denne flotte kolleksjonen er det samlet design fra 1500-tallet til 1920-tallet. Noen er fra historiske arkiv mens andre er hentet fra både slott, herskapshus og villaer. Et av motivene har fantastiske blomsterranker i duse pasteller, her er det lett å drømme seg tilbake i tid.

Anno - Borge

Med vinger og fjær

Fuglene flyr nå inn i våre hjem, store og små i både sterke kontraster og duse pasteller. Disse skjønne flamingoene i deilige rosatoner gir et feminint uttrykk, og er fra kolleksjonen Colourful Living fra Borge. En Spennende bakgrunnseffekt og et tapet man blir glad av.

Colourful Living - Borge

Tropisk feber

Jungelfeberen vil ingen ende ta, blader og grener vil fortsette å dekorere våre vegger og skape den gode luftige sommerfølelsen. Med tapetet Kwai fra Borge får du en deilig og behagelig stemning i rommet. Den nydelige grønntonen kan gå igjen i puter og annet tilbehør og du får et spennende samspill i interiøret.

Kwai - Borge

Trendy geometri

Geometriske mønster i pastellfarger gir et moderne og elegant uttrykk. Dette tapetet Collage fra Borge kommer også i en mørk variant med sterke kontraster i kobber og sort.

Collage - Borge

På alle fire vegger

Med en ensfarget tapet fra kolleksjon Pigment II, får du en jevn og fin farge på veggene. Dette er tapet som passer i de fleste rom på alle fire vegger, og her er det mange farger å velge i. Dette soverommet har fått fargen Pink Blush.

Pigment II - Borge

Tips! De fleste design er å få i mange forskjellige fargenyanser. Ta en tur innom din lokale Fargerike-butikk og se utvalget. Er du usikker på om fargene passer hjemme hos deg kan du låne med deg tapetboken hjem.