Panelvegg på rull

.

Ønsker du deg panelvegger? Da kan du få det med enkle grep uten å snekre, rull den ut!

Panelvegg på rull, enklere kan det ikke bli. Få den stilen du ønsker deg, og tapetser din egen trevegg med naturtro treimitasjoner. Gylne varme bruntoner skaper en egen lunhet i rommet. Det herlige rustikke tapetet fra kolleksjonen Collage fra Borge, gir deg akkurat dette. I kombinasjon med moderne og gamle møbler skaper du et innbydende og dekorativt rom.

Collage - Borge

Innslag av natur

Treimitasjoner kommer i mange stiler og varianter, og lyse tresorter som gran og furu er også å finne i tapetbøkene. Det lyse nordiske interiøret med rolige fargepaletter og naturmaterialer skaper lekre rom. Tapetet av naturlig ubehandlet tre er fra Passepartout, fra Borge. Et naturlig innslag i hjemmet.

Passepartout - Borge

Du behøver ikke bo i en gammel fabrikk for å få den røffe stilen med grove, rustikke og litt slitte materialer. Du kan skap den selv med tapet, akkurat der du bor. Tapeter med gamle murstein og bjelker skaper den industrielle stilen. Massive brede planker, stål og mur — ja tapetutvalget er stort, og i samlingen Colorful Nature fra Borge finner du mye av dette.

Colorful Nature - Borge

Det populære tapetet Drivved fra Wood N'Stone 2 fra Storeys, kommer i mange fargevarianter. Fra de grå, brune, til pastellfarger, med andre or noe for enhver smak og stil. Her slipper du å samle gamle plank i fjæra, det er bare å rulle det opp på veggen. Det er ferdig med slitt maling, det er rustikt, og det er stilig.

Wood N’Stone 2 - Storeys

Velg din stil

At et tapet kan være både røff og elegant på samme tid, er dette tapetet fra Tekstil & Tekstur fra Borge, et godt eksempel på. Et moderne strukturmønster hentet rett fra naturen, og som fås i mange fargevarianter fra det lyse til det mørke. Trær som har levd livet, er et vakkert innspill i interiøret.

Tekstil & Tekstur - Borge

Liggende eller stående panel, gammelt og slitt, malt eller beiset — utvalget av treimitasjoner er så stort, at du garanter vil finne noe som passer din stil. Tapet med panel passer i alle rom i huset, til og med på badet, men der må du ha egnet tapet til våtrom. Rull panelet ut, og lag et flott rom med panel du også. Collage fra Borge.

Collage - Borge