Rull ut panelveggen

.

Ønsker du deg panelvegger? Da kan du få det med enkle grep uten å snekre, rull den ut!

Panelvegg på rull, enklere kan det ikke bli. Få den stilen du ønsker deg, og tapetser din egen trevegg med naturtro treimitasjoner. Gylne varme bruntoner skaper en egen lunhet i rommet. Det herlige rustikke tapetet fra Mandalay fra Borge, gir deg akkurat dette. I kombinasjon med moderne møbler skaper du et trendy og dekorativt rom.

Tapet med panel

Innslag av natur

Treimitasjoner kommer i mange stiler og varianter, og lyse tresorter som gran og furu er også å finne i tapetbøkene. Det lyse nordiske interiøret med rolige fargepaletter og naturmaterialer skaper lekre rom. Tapetet av naturlig ubehandlet tre er fra Passepartout, fra Borge. Et naturlig innslag i hjemmet.

Passepartout - Borge

Murstein og bjelker

Du behøver ikke bo i en gammel fabrikk for å få den røffe stilen med grove, rustikke og litt slitte materialer. Du kan skap den selv med tapet, akkurat der du bor. Tapeter med gamle murstein og bjelker skaper den industrielle stilen. Massive brede planker, stål og mur — ja tapetutvalget er stort, og i samlingen Colorful Nature fra Borge finner du mye av dette.

Colorful Nature - Borge

Ferdig rustikke vegger

Riviera Maison 2, byr på vakre luner vegger i rustikk stil. I denne kolleksjonen finner en noe for enhver smak og stil. Her slipper du å samle gamle plank i fjæra, det er bare å rulle det opp på veggen. 

Tapet med panel

Vakre innspill i interiøret

At et tapet kan være både røff og elegant på samme tid, er dette tapetet fra Tekstil & Tekstur fra Borge, et godt eksempel på. Et moderne strukturmønster hentet rett fra naturen, og som fås i mange fargevarianter fra det lyse til det mørke. Trær som har levd livet, er et vakkert innspill i interiøret.

Tekstil & Tekstur - Borge

Finn din stil

Lys eller mørk, gammelt og slitt, malt eller beiset — utvalget av treimitasjoner er så stort, at du garanter vil finne noe som passer din stil. Tapet med panel passer i alle rom i huset, til og med på badet, men der må du ha egnet tapet til våtrom. Rull panelet ut, og lag et flott rom med panel du også. (Mandalay fra Borge).

Lys tapet med panel