Orientalske drømmer fra eksotiske Orienten

.

Ønsker du et spennende hjem med orientalske detaljer, da er tapetkolleksjonen Oriental Dreams, noe for deg. I denne flotte samlingen som er en av nyhetene denne våren finner du eventyrlige design som er inspirert av stilen og stemningen fra eksotiske Orienten. Nå kan du dagdrømme i vakre rom som tar deg med på en spennende reise.

Luksus og dype fargetoner

Boudoir Medallion er et lekkert medaljongtapet og oppleves som et smykke i rommet. Med medaljonger i vakker gullskimmer på en matt og mørk bunnfarge i brunt og grått, kan du oppdage det orientalske hjemmet, i din egen stue. Et eksklusivt tapet som gir den rette følelsen i sosiale rom som for eksempel spisestuen. Mønsteret fås i til sammen fire fargekombinasjoner, hvor alle gir den eksotiske avslappende følelsen i rommet.

Orientalsk tapet i spisestue

Gull fra Sahara

Et nydelig tapet ved navnet Sahara Evening, skaper et luksuriøst uttrykk i gull og mørk brunt. Inspirasjonen er hentet fra landskapet i Sahara, og nå kan du kle veggene med det vakre skimrende tapetet, som skaper de lekreste uttrykk når lyset streifer over veggene. Designet fås også i beige og i hvitt. Prøv tapetet sammen med vegglister, det gir rommet dybde, ny dimensjon, og skaper et personlig interiør. 

Gulltapet i stue

Tidløs trellis

Tapetet Eternal Harmony gir oss en herlig orientalsk stemning med det tidløse mønsteret trellis. Trellis er et mønster som fungerer perfekt i de fleste stiler. Med en god blanding av dempede brunnyanser, blekrødt og gullskimmer skapes en spennende dybde - og trellismønsteret får et eksotisk utseende.

Tapet med trellismønster

Vakkert orientalsk lappeteppe

Det vakre tapetmønsteret Bohemian Wall, er skapt ut av forskjellige batikkmønster. Dette er tapetet for fondvegger; motivet er til sammen 225 cm bredt og 265 cm høyt og leveres fordelt over fem 45 cm brede ruller. (Hvis veggen din er større, kan mønstret gjentas til ønsket høyde og bredde.) Med denne orientalske drømmen, i behagelig beige - er du garantert en oppdagelsesreise i eksotiske strøk!

Tapet med batikkmønster

Fugler fra et hemmelig paradis

La romantikken blomstre på skimrende sateng. Et hint av det fjerne østen, men like fullt et moderne skandinavisk tapet. Mønsteret  Paradise Birds; av vakre fugler og blomstrende grener fås i tre fargekombinasjoner. Den rosa varianten, er et fascinerende flott syn!

Rosa tapet med fugler

Et fredet rom for ro

Tapetet Rosewood Night skaper lune og vakre rom og er derfor perfekt til både stue og soverom. Her kan du finne ro og harmoni blant klatrende blader fra rosentre, treslaget som ofte var å se i orientalske interiører før i tiden – men i dag er treet fredet. Designet kommer i flere farger,men visste du at man sover godt i blått?

Soverom med blå tapet med blader

Gjør plass til paisley-mønsteret på veggene

Paisley-mønsteret stammer opprinnelig fra Persia og India, og er mye brukt på tekstiler. En kjær klassiker har nå fått plass på veggene. Med det vakre helmatte tapetet som har fått det klingende navnet Divine Paisley, skapes en liten mystisk orientalsk følelse i interiøret.

Persisk dekor på tapetet

Alle tapetene er fra kolleksjonen Oriental Dreams fra Borge, som er en nyhet våren 2019. Kom innom en av våre butikker, og se hele tapetkolleksjonen.