Nyanser fra et Middelhavsland

.

Utrolig vakre fargekombinasjoner i limegrønn med lys blå eller aqua med safran, skaper en fortryllende følelse av plass i rommet. Rolige og delikate mønstre hentet fra naturen i et Middelhavsland.

Sevilla, en fullkommen tapetkolleksjon med livlige bølgemønster i myke farger, fjærlette motiver, og striper som ser håndmalte ut. Det lukter av sommer, og denne kolleksjonen vil gi et snev av sommer året rundt, og uten tvil sette sitt preg på rommet. Skap fine kontraster og litt liv, til et ellers nøytralt og tidløst interiør.

En fullkommen tapetkolleksjon med livlig bølgemønster i myke farger

Med ville blomster og oleanderblader som ser ut som om de er bleket av solen, havet og den salte luften, møter vi Middelhavslandenes livskvalitet i en kraftfull state-of-the-art stil. Strukturer som minner om den fineste sanden, gir mønstrene en veldig spesiell form og et sofistikert preg. Med delikate effekter i sølv og gull sammen med slett og matt struktur, tar denne kolleksjonen oss med til deilige Spanske sommerdager.

Tapet med oleanderblader, fra kolleksjonen Sevilla

Nydelig uttrykk med en vakker fargepalett i limegrønn, lys blå eller aqua, som setter en ekstra piff på interiøret. Rolig og behagelig uttrykk på alle fire vegger, med assosiasjoner til sommeridyll og late dager.

En vakker tapet i aqua-farge minner om sommer

Det botaniske har blitt en supertrend, og sammen med litt glitter, matte flater og ikke minst en veldig frisk kombinasjon av farger – gjør det hele veldig spennende.

Et friskt uttrykk med ville blomster og klare farger

Med en myk og komfortabel fargepalett i striper som ser håndmalte ut, får man en uhøytidelig og avslappende romfølelse.

Nøytralt og enkelt med striper som de er håndmalte

Nyanser som terra, sepia eller sandstein har en beroligende kontrast effekt og passer inn i enhver stil, og kan enkelt kombineres med en mengde farger. Dette designet er svært nøytralt og enkelt, og tapetet utgjør et godt alternativ til maling.

Nøytral tapet kan være et alternativ til maling

Alle tapetene er fra kolleksjonen Sevilla, fra Fantasi Interiør.