Naturlig vakkert

.

De lekre overflatene som rustikt treverk, siv og slitt maling, gir en helt fantastisk følelse av det autentiske og nære. Satt sammen med skinn, lin og fløyel, får man det gode livet på landet.

Hvite vegger kles fort med vakker tapet og omskapes til den stilen du ønsker – lunt og vakkert på et blunk. Tøft eller klassisk? Vi hjelper deg med å finne det uttrykket du ønsker til ditt rom.

Stein på stein. Mursteinsvegger er et must innen industrielt interiør. Lag en tøff mursteinsvegg hjemme med dette tapetet fra Decorama - Borge, det passer like fint på kjøkkenet, soverommet eller i stuen. Og det flotte er at du kan velge akkurat den urbane eller rustikke stilen du ønsker deg.

Mursteinsvegger er et must innen industrielt interiør

Lag en tøff mursteinsvegg hjemme med dette tapetet

Matte overflater med en forsiktig struktur, forsterker den autentiske følelsen. Disse mønstrene med tredimensjonale effekter er fra Splendour – Storeys.

Matte overflater med en forsiktig struktur

Værbitte vegger i spennende materialimitasjoner som drivved vil løfte interiøret. Drivved er like stilig i en leilighet i byen, som på hytta. Dette tapetet fra Wood N'Stone 2, fra Storeys - er til forveksling veldig lik ekte panel.

Værbitte vegger i spennende materialimitasjoner

Tøffe tapeter til tøffe hjem! Wood N'Stone 2 fra Storeys.

Tøffe tapeter til tøffe hjem

Røffe overflater som slitte planker gir veggen dybde og lunhet. Dette værbitte tapetet er fra kolleksjonen Hav og Land, Borge.

Røffe overflater som slitte planker gir veggen dybde