Mystisk Glam

.

Stilsikre, mørke og glødende tapeter! Med et slikt veggsmykke forvandles et ordinært rom til en eksklusiv hotellsuite.

Det er ikke gull alt som glimrer. Velg og vrak i tapeter med nydelige metalliske skimmer-mønster som løfter rommet et ytterligere hakk - til det glamorøse og det eksklusive.

Den gylne gren. Mørke vegger har en fantastisk effekt, de fremhever andre farger og gir en elegant og lun atmosfære. Glamorøse og lekre tapeter med gylne grener og blader, fra Adagio og Indigo - Borge, er vakre mønster som er veldig tidsaktuelle. Det gir rommet et mørkt og mystisk preg.

Shimmertapet løfter rommet til det eksklusive og glamorøse

Mystiske og mørke tapeter med moderne grener og blader

Gylne tapeter og matchende metaller gjør det mystisk og spennende. Tilfør rommet kobber og andre edle metaller, de gylne nyansene gir et tidsaktuelt og eksklusivt uttrykk. Dette tapetet fra Chacran - Borge er både elegant og røff, med referanser til naturen.

Gylne tapeter og matchende metaller

Spennende tapet i skinnimitasjon fra Cosmopolitan - Borge. Med tunge møbler og interiør i gull og sort, gir dette et røft utseende med et preg av luksus over seg.

Tapeter med "skinn-preg" gir et røft uttrykk

Veggpryd i metallisk skimmer og grått. Vakre vegger fra Trianon - Borge, og med detaljer i sølv gjør rommet glamorøst.

Veggpryd i shimmer og grått

Shimmer, skinn og glam i tapeter fra Colourline og Cosmopolitan - Borge. Ikke vær redd for å mixe ulike tapeter og fargenyanser, glam skal jo være litt gøy også.

Gylne tapeter fra Borge