Moderne rom i gylne toner

.

Skap et trendy bakteppe for ditt interiør. Med dempede toner tilfører du rommet en eksklusiv atmosfære. Vi viser deg et lite knippe tapeter i forskjellige mønstre i varme gylne toner som løfter rommet og gir det en touch av eleganse.

Med tapet får du umiddelbart din personlige vri på interiøret. Går du for tapet i dempede toner skaper du en trendy atmosfære, og rommet fremstår som elegant. Møbler og kunst får en flott bakgrunn å lene seg på, og du får noe vakkert å hvile øynene på.

Skap kontraster

Rom med gylne metaller og varme farger skaper en trendy effekt i rommet. Tapetet fra kolleksjonen The Classics fra Borge har en utførelse med rette linjer som gir ro til rommet, og gir en perfekt harmoni og kontrast sammen med metaller med myke linjer.

The Classics - Borge

The Classics fra Borge har mer å by på. Det tidløse klassiske mønsteret kan absolutt brukes i moderne settinger med minimalistiske linjer. Det skaper en spennende kontrast og gjør din bolig personlig.

The Classics - Borge

Natur og gylne toner

Four Seasons fra Storeys er en vakker kolleksjon. Med støvete farger og elegante hint av gull og sølv, kan du drømme deg bort blant sommerlige ildfluer i gylne farger. Her skaper du en naturlig varme og komfort til rommet med et nydelig mønster i all sin prakt.

Four Seasons - Storeys

Eksotisk eleganse

Moderne tolkning av det eksotiske kontinent.Saffiano fra Storeys kombinerer jordtoner og etniske mønstre, og uttrykker estetikk og eleganse.

Saffiano - Storeys

Med en varm og gyllen tone inspirert av vidunderlige Afrika, skapes eleganse i et dempet uttrykk. Geometriske mønstre er veldig tidsaktuelt. Saffiano fra Storeys.

Saffiano - Storeys

Trendy skimmerdetaljer

Titanium fra Storeys er en moderne tapet med metalliske farger og innslag av kobber, bronse og gull. Elegante grafiske design skaper en stilfull atmosfære.

Titanium - Storeys

Mer farger inn i stuene

Stadig flere får øynene opp for tapet. Det er gir rommet karakter og øker romfølelsen. Herlige fargekontraster i interiøret sammen med tapetet fra kolleksjonen Titanium fra Storeys, skapes en helhet og et ryddig uttrykk.

Titanium - Storeys

Trenger du hjelp med tapet? Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. Med vår kompetanse kan vi hjelpe deg med å skape ditt hjem til akkurat den oasen du selv ønsker. Spennende, ikke sant? Fargerikes farge- og interiørkonsulenter står klare til å hjelpe deg.