Minimalistiske linjer

.

Liker du den minimalistiske stilen, så er en av tapettrendene denne høsten noe for deg. Sett preg på rommet med enkle og stramme linjer i geometriske former til det moderne norske hjem.

Stilen er grafisk og minimalistisk. Her kan du vise din personlighet med tapet, krysse grenser og slippe fantasien løs med minimalistiske linjer og spennende mønsterbruk. For selv om du har en minimalistisk stil er det absolutt lov å bruke farger og mikse mønstre. Den minimalistiske geometrien skaper en spennende og litt annerledes effekt. I denne stuen blir tapetet fra kolleksjonen Ohio fra Casadeco et blikkfang, uten at inntrykket blir rotete.

Minimalistiske linjer fra Casadeco

Med det rette minimalistiske tapetet oppnår du et elegant og rolig uttrykk. Dette mønsteret i sarte farger passer perfekt som tapet, det gir liv til stuen og øynene får noe å hvile på. Dette tapet fra Ohio - Casadeco finnes i mange forskjellige farger.

Sarte farger i minimalistisk stil

Ohio-kolleksjonen finnes i mange fargevarianter

Det blir stadig mer fargerikt og personlig innen interiør. Og selv om du liker det enkelt og stramt, kan du tilføre rommet et minimalistisk mesterverk som dette fargerike tapetet med grafiske linjer fra Moonlight, Storeys.

Tilfør fargerike og minimalistiske linjer i rommet

Rosa og rette linjer. Et minimalistisk tapet i all sin enkelhet med rene linjer i spennende grafisk mønster, som setter et moderne preg på rommet og skaper stemning. Dette tapetet, Moonlight fra Storeys er vakker i seg selv, men også et tapet som er morsom å tilføre andre geometriske former i rommet.

Moonlight - Storeys i rosa prakt

Moonlight fra Storeys byr på mange fargevarianter

Røffe linjer til et moderne hjem. Gi liv til stuen med dette grafiske tapetet fra Scandinavien Style fra Storeys. Sett prikken over i'en; med dette tapetet er det enkelt å tilføre rommet elementer som pledd og puter i en kontrastfarge.

Rette linjer med Scandinavien Style fra Storeys

Ton-i-ton og sikk-sakk. Morsom tapet i grafisk dus rosa fra kolleksjonen Scandinavien Style fra Storeys. La gjerne fargen og mønsteret fra tapetet gå igjen i noen av møblene, interiøret blir mer spennende med mønsterbruk.

Ton-i-ton tapet fra Scandinavien Style