Maskulin tilstedeværelse

.

Mørke vegger med struktur av skinn. Tøffe kontrastsømmer og gjennomførte detaljer. Reale materialer i tre, lær, lin og et tydelig grafisk uttrykk. Små hint av gull og blankpolert krom gir følelsen av luksus på en nedtonet og sofistikert måte. Bring hotellstilen hjem. PS! – Også for jenter!

Mørke blåtoner og vinøse nyanser gir en følelse av ro og harmoni og er perfekt til soverommet. Her synker du ned i myke tekstiler og kjenner at pulsen senker seg etter en travel dag. Med lune tepper og stoffer i fløyel og silke får du følelsen av å bo på et elegant luksushotell. Her er det lett å drømme seg bort!

Detaljer i gull er nydelig til de dype fargene og gir det hele et glamorøst preg. Tapetene fra kolleksjonen Cosmopolitan og TreBac, begge fra Borge - gir deg en deilig avslappende hotellstil. Lampeskjermen er fra Ikea.

Reale materialer i tre, lær, lin og et tydelig grafisk uttrykk

Blue velvet. Sengegavlen er trukket i tekstilet Tabriz marengo fra Green Apple, og matcher kommoden som er malt i Longyearbyen FR1041. Tekstiler fra Green Apple, og deilig mykt vegg-til-vegg-teppe (Smartstrand Lounge) gir en lun følelse. Trepersienne fra Luxaflex skjermer for solen.

Maskulint soverom med tøff tapet i skinnimitasjon

Så virkelighetstro effekt, at man nesten må ta på det for ikke å bli lurt av illusjonen. Tapetet i mørk blå skinnimitasjon med stramme linjer, skaper de helt rette rammene rundt den maskuline stilen. Dette blir elegant og tøft, uten å være jålete – selv med litt gull og glam.

Skinnimitasjon lager de helt rette rammene rundt denne stilen

Det tradisjonelle møter det urbane. Mixed Metallic er en vakker tapet som skaper en utrolig spennende effekt i rommet med sin metalliske overflate. Tapetet med sin struktur og dybde vil skinne og endre seg etter lysforholdene, og gjør rommet spennende. En blanding av moderne, urbant, maskulint og industrielt.

Moderne og urbant med et maskulint preg