Magisk mønstermiks

.

Prikker i taket, eller elefanter på skapdørene? Overrask minstemann med sirkus på veggen, slå opp telt midt på gulvet og inviter til popcorn og klovnestreker.

Så enkelt og så moro, litt tapet er alt som skal til. Omgivelser inspirerer, la barna omgi seg med farger og former som trigger fantasi, bevegelse og lek. Vi har tatt frem en rekke tapeter som gjenskaper barndommens gode stemning. Hold fargeskalaen ren og med noen gjentagende farger, så kan du boltre deg i blomster, striper, ruter – og gode minner.

Mønstermiks passer perfekt på et barnerom

Finn en fellesnevner i fargene, og slipp fantasien løs

 

Sommerminner og mønstermiks

Sommerblomster som prydet veggene i kammerset, og lukten av mormors soltørkede sengetrekk og høye sommerdyner. Skapsengen som fikk et nytt malingsstrøk for hver familieforøkning. Sammen er det følelsen av sommer, trygghet og kjærlighet.

Sommerblomster som prydet veggene i kammerset, og lukten av mormors soltørkede sengetrekk

Magisk mønstermiks på barnerommet

Mønstermiks passer perfekt på et barnerom! Her kan en komme unna med nesten alt. Finn en fellesnevner i fargene, og slipp fantasien løs! Prikker i taket, striper på veggene, eller elefanter på skapdørene? Overrask minstemann med sirkus på veggen, slå opp telt midt på gulvet og inviter til popcorn og klovnestreker, Så enkelt og så moro.

Prikker i taket, striper på veggene, eller elefanter på skapdørene

Hva ønsker barna?

La barnet være med å planlegge, finne farger og tapet. Kanskje blir det en jungel, et rom med ville dyr, eller et fargerikt sirkus. Det finnes uendelige muligheter. Hva med å finne en farge i tapetet, og samtidig male noen møbler så de matcher resten av rommet. Det beste er at det er gjort på en dag! Uansett, her vil barnet trives – og bli inspirert til lek og moro.

Fantasifulle tapetpaneler i friske farger, til å tapetsere f.eks døren.

Hva med å tapetsere døren på rommet

Har barnerommet en ensfarget tapet, kan du friske den opp med en tapetbord med f.eks sirkusmotiv.

Tapetbord med sirkusmotiv

 Så enkelt og så moro, litt tapet er alt som skal til

Det bugner av tepeter! Vi har det meste, så ikke vær redd for å spørre om råd på veien.

Frisk opp barnerommet med morsomme tapeter

Alle tapetene er fra kolleksjonen Everybody Bonjour fra Storeys.