Hverdagsluksus rett på veggen

.

Noen vegger fortjener litt ekstra! Her får du effektene og art-decofølelsen som vil gi ethvert rom en følelse av hverdagsglamour.

Dette er spennende eksklusive tapeter med internasjonalt uttrykk, for den som ønsker litt hverdagsluksus. Alle design har navn inspirert av verdens mest ikoniske hoteller, og nå kan du forvandle din stue eller soverom til din egen eksklusive hotellsuite. For det er ikke bare tekstiler som kan gi følelsen av luksus, tapet kan gjøre samme nytten! 

Mørke vegger bidrar til å skape en lun og elegant atmosfære. Tapetet Mayfair gir oss dette, og skaper et annerledes og personlig interiør. Her kjenner vi på følelsen av eleganse, luksus og den deilige hotellstilen.

Lounge Luxe - Borge

Shangri-LA er tapetet som oser av eksklusivitet med sine varme toner og myke mønster, dette er et smykke på veggen. Sammen med velur i dype juveltoner og gylne metaller blir det hele perfekt.

Lounge Luxe - Borge

Et rolig tapet, men allikevel et snev av glamour i dette elegante tapetet, Royal. Sammen med luksuriøse materialer som tunge velurgardiner, vegg-til-veggteppe og møbler i dype toner, skaper du en deilig lounge hvor du kan trekke deg tilbake og nyte stillheten.

Lounge Luxe - Borge

Varianten Classic Royal har et spennende geometrisk mønster i blågrønne toner, og er veldig tidsaktuell med matte og blanke overflater som reflekteres i lyset. Sammen med skinnende metaller får du et eksklusivt inntrykk.

Lounge Luxe - Borge

Tapet med mønster bidrar til å gjøre interiøret personlig og eksklusivt. Tapetet Claremont gir en fantastisk dybde med et geometrisk design, og dette er et tapet som alle må bort å kikke nærmere på.

Lounge Luxe - Borge

Tapetet Opera gir oss nok et eksempel på et utrolig flott design med dybde. Dette er et godt alternativ om du ønsker en lys tapet med luksuspreget over seg.

Lounge Luxe - Borge

Skap et fantastisk blikkfang med en dyp og sofistikert fargepalett og dette blågrønne tapetet som heter Riviera. Her er det avslappende og behagelig å være, og vi lener oss tilbake og nyter litt hverdagsglamour.

Lounge Luxe - Borge

Alle tapeter er fra kolleksjonen Lounge Luxe fra Borge, og finnes kun i noen utvalgte Fargerike-butikker. Ta kontakt med din lokale Fargerike-butikk for mer informasjon om du ønsker å bestille fra denne kolleksjonen.