Lilla lidenskap

.

Syrinen er opphavet til ordet lilla, og i England heter den vakre vårblomsten akkurat det, Lilac. Oldtidens kongelige elsket fargen fordi den var sjelden og kostbar, og fortsatt suser det av luksus rundt lilla. Pompøs, vital og energisk.

Kostbar, elegant – og sedat. Spekteret er enormt. Med sin noble historie passer den perfekt til overflater som fløyel, silke og lin. Og visste du at studier viser at nettopp lilla gir mest aktivitet i soverommet?

Elegant og stilig hotellstil i nettopp lilla. Tapetet er i et tidløst mønster i lys lilla skinnimitasjon fra Cosmopolitan – Borge. Fløyel, luksuriøst sengetøy og mange puter, gjør dette soverommet eksklusivt og elegant. Skinnimitasjon er et relativt utradisjonelt veggmateriale, men skaper en lekker og luksuriøs ramme. Tapetene finnes i mange valører, farger og preg.

Kostbar, elegant – og sedat med lilla på soverommet

Blomstrende soverom kledd i en vakker tapet i dyp lilla, fra Camille – Storeys. Kombiner lillatonene med varme beige toner, så får du en lun og god atmosfære. Kombinasjonen med grove og fine tekstiler på putene gir et fint spill i interiøret.

Blomstrende soverom kledd i en vakker tapet i dyp lilla

Lilla og lunt med matt maling. Om du ikke vil ha tapet, men heller ønsker en ensfarget vegg, kan du male med Baronesse Matt. En maling som gir et eksklusivt utseende og unik fargeopplevelse da den ikke gir gjenskinn.

Lilla og lunt med matt maling

Hadde han fått velge, ville det blitt rødt! Det er nemlig mannens favorittfarge på soverommet. – Og kanskje han har rett. Rødt gir unektelig en ekstra piff! Ut med små buketter og blondegardiner, og frem med røffe, frekke og deilige, mørke detaljer. Et soverom som forteller en historie og lover noe mer enn en god natts søvn. Myke dyner, dempet lys, skinnkledde vegger og lekre gardiner fra gulv til tak.