Lilla lidenskap

.

Syrinen er opphavet til ordet lilla, og i England heter den vakre vårblomsten akkurat det, Lilac. Oldtidens kongelige elsket fargen fordi den var sjelden og kostbar, og fortsatt suser det av luksus rundt lilla. Pompøs, vital og energisk.

Kostbar, elegant – og sedat. Spekteret er enormt. Med sin noble historie passer den perfekt til overflater som fløyel, silke og lin. Og visste du at studier viser at nettopp lilla gir mest aktivitet i soverommet?

Lilla tapet med blomster, hvit stol med pyntepute i front

Elegant og stilig

Hotellstil i nettopp lilla; tapetet er i et tidløst mønster i lys lilla skinnimitasjon fra Cosmopolitan – Borge. Fløyel, luksuriøst sengetøy og mange puter, gjør dette soverommet eksklusivt og elegant. Skinnimitasjon er et relativt utradisjonelt veggmateriale, men skaper en lekker og luksuriøs ramme. Tapetene finnes i mange valører, farger og preg.

Kostbar, elegant – og sedat med lilla på soverommet

Vegger kledd i en vakker flerfarget tapet; Azmaara fra Storeys. Kombiner lilla detaljer med varme beige toner, så får du en lun og god atmosfære. Variasjon på pynteputene skaper et fint spill i interiøret.

Oppholdsrom med mønstret tapet, lilla gardiner og rosa sofa

Små hint av lilla. Fargen lilla kan brukes til så mangt og kan brukes i alle rom. Tapetkolleksjonen Jaipur fra Borge kan by på mange flotte kreasjoner i lilla og mange flere farger. Og ønsker du lilla i bare små doser, kan du enkelt dekorere med mindre elementer i interiøret.

Lilla mønstrete tapet, lilla malt bord, lampe med hvit skjerm

Mal det lunt

Du kan få det lilla og lunt med maling også. Om du ikke vil ha tapet, men heller ønsker en ensfarget vegg, kan du male med Baronesse Matt. En vakker matt maling som gir et eksklusivt utseende og unik fargeopplevelse da den ikke gir gjenskinn. Cat Key FR1012.

Lilla og lunt med matt maling

Hadde han fått velge, ville det blitt rødt! Det er nemlig mannens favorittfarge på soverommet. – Og kanskje han har rett. Rødt gir unektelig en ekstra piff! Ut med små buketter og blondegardiner, og frem med røffe, frekke og deilige, mørke detaljer. Et soverom som forteller en historie og lover noe mer enn en god natts søvn. Myke dyner, dempet lys, skinnkledde vegger og lekre gardiner fra gulv til tak.