Landlig blomsterlykke

.

Hvem har ikke drømt seg inn i Astrid Lindgrens verden. Inn i bekymringsløse, lange og lyse sommerdager, hvor lykken kommer i form av svaberg, summende humler og 10 kroner til en is.

Sommerdager, hvor barnelatter høres gjennom de åpne vinduene og hvor lukten av nybakt brød er det som skal til for å få barna inn til kvelds. Etter timer med å gjøre nesten ingenting eller kanskje alt, så føles det så svalt og godt å komme inn på kjøkkenet med hendene fulle av markblomster, sette dem i et tomt syltetøyglass for så å spise den største blingsen med smør på. Det er lov å drømme, selv om det er lenge til sommeren!

Tapet med dus bladmønster på grønn bakgrunn, i et kjøkken.

Tapet skaper rom

Går du med en romantisk drøm om å skape det landlige kjøkkenet, kan det vakre tapetet fra kolleksjonen Billie fra Borge, være midt i blinken. Det svake mønsteret og de milde fargene med et lyst og lett bladmønster på en rolig grønn bunn, skaper absolutt rom for trivsel om du ønsker den landlige interiørstilen. Ved å male kjøkkeninnredingen i fargen Liane FR1462 som er en av fargene fra fargekartet Årets Farge 2019, oppstår en lun dybde som fremhever resten av interiøret.

Grønnmalt kjøkken med grønn tapet og blomstrete gardiner

Naturlig mønstermiks

Du kan enkelt skape en harmonerende mønstermiks ved å bruke mønster på gardiner eller andre tekstiler. Når fargene på tapetet er sarte og kontrastene små, blir uttrykket både sjarmerende og landlig ved å blande forskjellige bladprint. Vår liftgardin er sydd av et nydelig tekstil i rosa og grønt fra kolleksjonen Summerby, fra Clarke & Clarke. Mønsteret med markblomster henter naturen inn og spiller godt på lag med tapetet på veggen.

Tapet med grønt mønster, gardiner i blomstermønster i grønt og rosa.

Når rosa møter grønn skjer det noe magisk! Rosa sammen med grønt har blitt en hit! Kanskje fordi det er en fargekombinasjon som faktisk er helt naturlig. Les mer om rosa og grønn.

 

  • Gardinen er sydd av Summerby Duckegg F1120/03, fra Clarke & Clarke
  • Tapet Billie fra Borge
  • Kjøkkenet er malt i fargen Liane FR1462
  • Bilde, veggfat, glasskrukker og blå boller/ krukker er fra Green Apple
  • Kobbersylinder og smørkopp fra Bastian