Kork på tapetet

.

Med kork kan du skape din helt egen stil i hjemmet ditt. Den gir en lun og god følelse, og gjør rommet behagelig å være i.

Ønsk korken velkommen tilbake - på veggene! Kork har lenge vært populært på gulvet, men nå kan du også kle veggene med supermoderne tapet i korkimitasjon. Med sitt trendy mønster og naturlige look, sklir den rett inn i dagens skandinaviske interiør.

Geo Nature - Storeys Korktapet

Alle kjenner vi til de gode gamle korkmaterialene. Et kjært naturmateriale som har besøkt mange hjem gjennom tidene. Nå skal den inn i hjemmene våre igjen, på en ny måte. Nemlig opp på veggene! Den gjør seg godt i de fleste rom, enten du velger å bruke den som en dekorativ vegg på soverommet eller på alle veggene, f.eks. på kjøkkenet. Med sin virkelighetstro effekt, er dette en slik tapet som alle bare må bort å ta på for å kjenne på overflaten.

Essential Elements - Borge Korktapet

Korktapetet har sitt naturlig utseende med sine lyse brune farger, men den kan også fås i mange dekorative varianter av farger, tekstur, mønster, og til og med shimmer og metalleffekter. Kork kommer også i nytt og moderne design, som denne med grafisk uttrykk, som er fra Geo Nature fra, Storeys. Og den naturlige varianten slik vi er vant til å se den, Essential Elements fra Borge.

Korktapet fra Storeys og Borge

Geo Nature - Storeys Korktapet

Skap et unikt og spennende interiør med korkimitasjon. Utvalget av korktapet er stort, så her vil du garantert finne noe som passer din stil, enten du vil ha det lyst, mørkt, mønstret eller går for gullvarianten. Du vil uansett skape et personlig og spennende blikkfang i ditt hjem.

Geo Nature - Storeys Korktapet