Kontraster i sort og hvitt

.

Bladmønster, striper, retroinspirert, grafisk, og noen med metallisk shimmer – valgmulighetene er mange. Sort tapet med hvitt mønster, eller hvit tapet med sort mønster? Sort eller hvitt – valget er ditt!

Veggene er en viktig del av boligen, og ofte helt avgjørende for et helhetlig inntrykk. En hvit vegg skaper et nøytralt lerret, og får rommet til å virke større og luftigere – mens en sort vegg uttrykker sober eleganse og tilfører rommet mer intim og lun stemning. Men hva med begge deler? (Tekstil og Tekstur, fra Borge).

Stue med trendy tapet i sort og hvitt, med betongmønster

Sort og hvitt mønster er å få i alt fra frodige tradisjonelle blomstermønstre til stilige striper og dramatiske uttrykk. Men du kan få en myk stil også, som med dette tapetet fra Glitter & Stas, fra Borge.

Blomstertapet i sorthvitt med, lyse bøbler og teppe

En mønstrete tapet i sort og hvitt er perfekt hvis du virkelig har lyst til å skille deg ut. Men du trenger ikke leve i en sort/hvit verden selv om du har en slik tapet, verden er fortsatt full av farger som du kan tilføre rommet. (Maison Celine fra Storeys).

Tapet med sikksakkmønster, rom pyntet med plante, teppe og krakk

Finn din stil

Velg og vrak i sort-hvitt-tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Lek med kontraster, og tenk på alle de fargene du kan tilføre rommet i tillegg, her finnes ingen grenser.

Vis sans for stil og komposisjoner med klassiske og ikoniske tapeter i svart og hvitt. En vegg med en moderne og kul tapet gjør stuen spennende. Eller en gammeldags tapet hentet fra en svunnen tid, gjør kjøkkenet i det eldre huset komplett. (Begge fra Anno, Borge).

Kjøkken med gammeldags tapet i sort og hvitt. Kjøkkenbord med stoler i front

Tidsriktig tapet på veggene på et kontor i et eldre hus

Mønstrete tapeter er et trendy alternativ til malerier og bilder på veggene. En fondvegg med en tapet i sort og hvitt er spennende, og enda mer spennende blir det om du tapetserer alle fire veggene. (Glitter & Stas, fra Borge).

Soverom med mørk tapet, med fjærmønster på

Selv barnerommet er et rom du kan bruke et tapet som går i sort og hvitt. Med duse og delikate skyer som svever på veggene gir det en myk start på dagen, og fantasien til lek settes i sving. (Scandinavien Designers Mini, fra Borge).

Hvir tapet med sorte skyer, på barnerom.

Ønsker du det stikk motsatte; en fargefest - så finnes det noe for deg også.

Syns du det er vanskelig å finne det rette tapetet til stueveggene eller soverommet? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.