Kontraster i sort og hvitt

.

Bladmønster, striper, retroinspirert, grafisk, og noen med metallisk shimmer – valgmulighetene er mange. Sort tapet med hvitt mønster, eller hvit tapet med sort mønster? Sort eller hvitt – valget er ditt!

Veggene er en viktig del av boligen, og ofte helt avgjørende for et helhetlig inntrykk. En hvit vegg skaper et nøytralt lerret, og får rommet til å virke større og luftigere – mens en sort vegg uttrykker sober eleganse og tilfører rommet mer intim og lun stemning. Men hva med begge deler?

Design som lar deg skape et spennende hjem

Sort og hvitt mønster er å få i alt fra frodige tradisjonelle blomstermønstre til stilige striper og dramatiske uttrykk. Men du kan få en myk stil også, selv med sort.

Du kan få en myk stil også, selv med sort

Myk stil i sort og hvitt

En mønstrete tapet i sort og hvitt er perfekt hvis du virkelig har lyst til å skille deg ut. Men du trenger ikke leve i en sort-hvitt verden selv om du har en slik tapet, verden er fortsatt full av farger som du kan tilføre rommet.

Verden er fortsatt full av farger som du kan tilfør i rommet

Mønstrete tapeter er et trendy alternativ til malerier

Vis sans for stil og komposisjoner med klassiske og ikoniske tapeter i svart og hvitt. En vegg med en moderne og kul tapet gjør stuen spennende. Lek med kontraster, og tenk på alle de fargene du kan tilføre rommet i tillegg, her finnes ingen grenser.

En vegg med en moderne og kul tapet gjør stuen spennende

Mønstrete tapeter er et trendy alternativ til malerier og bilder på veggene. En fondvegg med en tapet i sort og hvitt er spennende, og enda mer spennende blir det om du tapetserer alle fire veggene. Velg og vrak i sort-hvitt-tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.

Velg og vrak i sort-hvitt-tapeter med trendy design

Velg og vrak i sort-hvitt-tapeter med trendy design