Kitchy kitchen

.

Et gammelt og trist kjøkken kan bli kult og tidsriktig med tapet.

Prøv å tapetsere gamle kjøkkenfronter i et mønstret tapet for en morsom retrofølelse, hvis du tør kan du kjøre på med samme mønster på alle flater. I dette kjøkkenet som er tapetsert med Herba 4021, Falsterbo II, Borås Tapet, får du lyst til å ta frem piknikkurven og nyte følelsen av å være ute i naturen - inne.

Et enkelt grep når du fornyer kjøkkenet, er å erstatte gamle knotter på skuffer og skapdører, med fine varianter som du kan finne i en rekke interiørbutikker og på nett. Her er de gamle knottene erstattet med nye knotter fra Ikea.

Fornye kjøkkenet med tapet og nye knotter

Organiske mønster er veldig i vinden og er perfekt sammen med arveporselen og skatter fra bruktmarkeder. Blått servise Matheus, glassklokke og urtepotte fra Verket Interiør. Ekstra koselig blir det med urter plantet i fargerike potter eller store tekopper.

Nytt kjøkken med tapet

Kjøkkenet er kledd i en klassisk og tidløs tapet med friske markblomster på alle flater, da er det ikke lenger et kjedelig rom å være i. Kurver i naturmaterialer passer perfekt inn i denne stilen, og med luftige liftgardiner (Diana) fra Luxaflex, blir det hele et sommerlig preg. Klokke og kurver fra Palma.

Alle flater kledd med tapet, gir et spennende uttrykk

Kjøkkenet har blitt en oppkvikkende vitaminpille i huset, med gulv fra Kronotex Robusto i fargen 3075 Rip Oak. Sammen med bord og benk fra Hay. Og med krakk og gulvlister malt i fargen Havdyp FR2515, får du detaljer som livner opp i rommet. Dette serviset heter Blue Italian og er fra Spode.

Kjøkkenet har blitt en oppkvikkende vitaminpille i huset.