Drøm deg bort med frodig jungelprint

.

Norge ligger helt klart ikke på de tropiske breddegrader. Men – det betyr ikke at vi må reise langt av den grunn, for å få en følelse av sydligere strøk.

På veggene våre har nemlig tropene kommet for å bli. De lekreste mønster av palmer, blomster og eksotiske fugler som oser av lekenhet og ikke minst frodighet. Vi kan virkelig drømme oss langt bort, bare se på dette tapetet med et herlig palmemønster.

Soverom med palmetapet, grønt sengeteppe, rottingstol ved siden av sengen

Drømmen om det eksotiske

Kanskje vi bare skal planlegge den turen vi alltid har drømt om? Eller skal vi rett og slett la fantasien ta oss med? Da kan det muligens holde med en spennende bok. «Mysteriet i Vest-India» av Agatha Christie, vil gi deg akkurat passe grøss og glamour fra de eksotiske øyene på 60-tallet. Samt en liten dose voodoo ....

Men det beste er vel å ha det hjemme på veggene i ditt favorittrom. Og den drømmen er ikke langt unna. Med tapetet fra kolleksjonen Vanity Fair fra Borge, kan du skape den eksotiske og drømmende stilen du ønsker deg.

Soverom med tapet, med jungelprint. Stor seng med grønt sengeteppe.


Vakre tekstiler i deilige grønne farger, fremhever nettopp denne stilen. Det er mykt, vakkert, og ikke minst fredelig og behagelig, å legge seg ned på mykt gress, og bare høre på fuglene. Vår sengegavl er trukket med et tekstil som minner om dette, C&C Odyssey Aqua fra Borge. Her er det bare å trekke seg tilbake, og nyte stillheten sammen med en kopp deilig te, søndag morgen, i din egen palmesus.

grønne tekstiler, puter og sengetøy

Enkel og rask fornyelse av gulvet

Malte gulv er lekre, og gir en følelse av sommer. Et gammelt og slitt gulv, kan gjøres utrolig flott med et par strøk med gulvmaling, og det beste er at det er så fort gjort at du har nytt gulv i løpet av en helg. Vi har malt gulvet i fargen Makrellskyer FR1420, og uttrykket blir lett, luftig, og passer utrolig godt sammen med vår frodige jungelprint på veggene.

Tapet med jungelprint, rottingstol, og malt gulv

  • Gulvet er malt i Makrellskyer FR1420
  • Sengegavl er trukket i stoffet C&C Odyssey Aqua fra Borge
  • Sengeteppe og lamper er fra Light & Living, mens nattbordet er fra Green Apple.
  • Tapet Vanity Fair 526158 fra Borge