Frodig fargefest

.

Store blomstermønster og et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene.

Tapet er det perfekte virkemiddelet for deg som ønsker å gjøre rommet mer personlig. Dette rommet har fått en fargerik tapet som ønsker deg velkommen hjem. En tapet i sterke farger og tidløs sjarm, her blir man glad når man kommer hjem. Camille fra Storeys.

Camille fra Storeys

Tapetet fra kolleksjonen Passepartout fra Borge med sine kraftige farger og mønstre, får garantert oppmerksomhet. Et malerisk design som ser ut som et kunstverk i et hav av farger. Tapetet vil uten tvil sette sitt preg på rommet, med sine farger og mønster som gir masse energi og et snev av evig sommer. Dette designet er å få i flere farger og varianter.

Passepartout fra Borge

Passepartout fra Borge

Vilt og vakkert soverom i forfriskende farger med tapet fra Camille-kolleksjonen fra Storeys. En dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene.

Camille fra Storeys

Blomstrende vegger i blå nyanser. Et vakkert design og ikke minst en veldig frisk kombinasjon av farger som vil sette en ekstra piff på interiøret. Passer perfekt inn i det moderne hjem. Camille fra Storeys.

Camille fra Storeys

Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design.