Frodig fargefest

.

Store og små blomstermønster i et vell av farger, nå skal blomstene inn – og opp på veggene!

Bli glad når du kommer hjem! Tapetet fra kolleksjonen Passepartout fra Borge med sine kraftige farger og mønstre, får garantert oppmerksomhet. Et malerisk design som ser ut som et kunstverk i et hav av farger.

Passepartout fra Borge

En vegg med slike blomster vil uten tvil sette sitt preg på rommet, med sine farger og mønster som gir masse energi og et snev av evig sommer. Dette designet er å få i flere fargerkombinasjoner, og de er like vakre alle sammen.

Passepartout fra Borge

Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene. Her blir det fargefest til frokost!

Fargeprakende tapet med blomster på et turkis kjøkken

Smått og godt! Et vakkert design og ikke minst en veldig frisk kombinasjon av farger som vil sette en ekstra piff på interiøret. Sort tapet med fargesprakende fugler og blomster. Ja, de "popper" rett og slett vakkert ut av veggen. En nydelig kolleksjon med smått mønster, som passer perfekt inn i det moderne hjem. Petite Fleur, Borge.

Fargerike blomster og små fugler, på sort bakgrunn

Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design. Syns du det er vanskelig å finne et tapet som passer til ditt rom? Da kommer vi gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.