Fredfulle skoger

.

Vi liker å ferdes i skogen, her senker vi stresset og slapper av med spirende blader og nyter en fullkommen tilstedeværelse. Ta med deg en bit av våre vakre skoger inn i hjemmet.

Tapetutvalget byr på en rekke ulike motiver og farger, så her kan du skape akkurat den skogen du selv ønsker. Fra det mørke og mystiske, lekne og fargerike, eller en lys og luftig variant som dette tapetet fra Scandinavien Style fra Storeys i duse farger. Nakne hvite stammer på beige bakgrunn gir rommet et behagelig uttrykk.

Lys og luftig tapet fra Scandinavien Style fra Storeys

Lekre tapeter i tidsriktig design i dempede farger til det skandinaviske hjemmet. Med mønstre fra vår nordiske natur, får rommet en beroligende atmosfære med tapeter fra kolleksjonene Rialto fra Borge og Nordic Elegance fra Storeys.

Lekker tapet med trær fra kolleksjonen Rialto fra Borge

Gylne grener på tapetet fra Storeys

Gjør ditt kjøkken til et naturlig friområde hvor du kan slappe av og nyte gode måltider. Med vakre trær på tapetet fra Countryside fra Fantasi Interiør, får du naturen tett på.

Naturlig atmosfære på kjøkkenet med tapet

Med kobber, varme farger og naturens eget treverk gjør dette tapet fra Passepartout fra Borge helheten komplett. Her oppleves en reise ut i naturen og inn i de dype fredfulle skoger, på ditt eget kjøkken - fullt ut.

Et kjøkken i varme farger med tapet fra Borge

Nordisk og naturlig med nyutsprunget bjørk som gir deg gleden av å hvile øynene på vakre trær hver eneste dag. Et tapet i sort og hvitt fra kolleksjonen Nordic Elegance fra Storeys som gir liv og dybde til rommet. Her kan man slappe godt av.

Tapet fra Storeys med vårlige bjørketrær

Ønsker du et mer mystisk uttrykk i ditt rom, kan dette tapetet fra Borge være et alternativ. En trolsk natt i en tåkedisig skog, som oppleves som et kunstverk på veggen. En spennende tapet fra kolleksjonen Passepartout.

Mystisk skogtapet fra Borge

Den grønne skogen rett på veggen. La det bugne av trær i grønne friske farger hentet fra den nordiske floraen. Her kan du nyte skogen i ditt eget hjem! Et lekent mønster med trær fra Nordic Flora fra Storeys.

Den grønne skogen rett på veggen

Et tapet med trær kan brukes i alle rom, også på barnerommet. Med eventyrlige trær fra Decorama fra Borge, skaper du et uttrykk som gir inspirasjon til lek. Tapetet fås i tre forskjellige fargekombinasjoner og kan lett tilpasses barnerommet.

Trær på tapetet fra Decorama Borge til barnerommet

Tips! De fleste tapeter kommer i forskjellige fargekombinasjoner, og med ulike overflateeffekter og teksturer er det ikke alltid like lett å se hva som passer til interiøret du har fra før. I våre butikker kan du låne med deg tapetboken hjem, og se hvordan fargene oppleves i ditt rom.