Fredfulle skoger

.

Vi liker å ferdes i skogen, her senker vi stresset og slapper av med spirende blader og nyter en fullkommen tilstedeværelse. Ta med deg en bit av våre vakre skoger inn i hjemmet.

Tapetutvalget byr på en rekke ulike motiver og farger, så her kan du skape akkurat den skogen du selv ønsker. Fra det mørke og mystiske, lekne og fargerike, eller en lys og luftig variant som dette tapetet fra Tekstil&Tekstur fra Borge i duse farger. Duse trær på lys bakgrunn gir rommet et behagelig uttrykk.

Rolig lys tapet med trør. Lyse pyntegjenstander med fjær i front

Lekre tapeter i tidsriktig design i dempede farger til det skandinaviske hjemmet. Med mønstre fra vår nordiske natur, får rommet en beroligende atmosfære. Selv insekter skaper et vakkert hjem. Four Seasons, Storeys.

Ildfluer i gull på mørk bakgrunn.

Gjør ditt kjøkken til et naturlig friområde hvor du kan slappe av og nyte gode måltider. Med vakre trær på tapetet får du naturen tett på. Med kobber, varme farger og naturens eget treverk gjør dette tapet fra Passepartout fra Borge helheten komplett. Her oppleves en reise ut i naturen og inn i de dype fredfulle skoger, på ditt eget kjøkken - fullt ut.

Et kjøkken i varme farger med tapet fra Borge

Nordisk og naturlig med nyutsprunget bjørk som gir deg gleden av å hvile øynene på vakre trær hver eneste dag. Et tapet i sort og hvitt fra kolleksjonen Nordic Elegance fra Storeys som gir liv og dybde til rommet. Her kan man slappe godt av.

Tapet fra Storeys med vårlige bjørketrær

Ønsker du et mer mystisk uttrykk i ditt rom, kan disse tapetene fra Borge være et alternativ. En trolsk natt i en tåkedisig skog, som oppleves som et kunstverk på veggen. 

Mystisk skogtapet fra Borge

Kolleksjonen Passepartout fra Borge, byr på spennende muligheter.

Sort-hvit tapet med skog-motiv. Sort skinnsofa med røde puter.

La det bugne av trær i grønne friske farger hentet fra den nordiske floraen med grønne skoger rett på veggen. Her kan du nyte naturen i ditt eget hjem! Et lekent mønster med trær fra Nordic Flora fra Storeys.

Den grønne skogen rett på veggen

Et tapet med trær kan brukes i alle rom, også på barnerommet. Med eventyrlige trær fra Decorama fra Borge, skaper du et uttrykk som gir inspirasjon til lek. Tapetet fås i tre forskjellige fargekombinasjoner og kan lett tilpasses barnerommet.

Trær på tapetet fra Decorama Borge til barnerommet

Tips! De fleste tapeter kommer i forskjellige fargekombinasjoner, og med ulike overflateeffekter og teksturer er det ikke alltid like lett å se hva som passer til interiøret du har fra før. I våre butikker kan du låne med deg tapetboken hjem, og se hvordan fargene oppleves i ditt rom.