Fransk eleganse med raffinerte detaljer

.

Blikkfang i rommet, med nydelige farger, og spennende mønster! Her snakker vi livsglede og fest i vakker symmetri og raffinerte detaljer.

Den vakre tapetkolleksjonen Belle Époque fra Casadeco er inspirert av den optimistiske tidsånden og de estetiske kodene fra tidlig tjuende århundre. Tiden da de dekorative kunster virkelig tok av, og deres utsmykkende design ble sterkt bearbeidet.

Tapet med rosa og brune blomster på blå bakgrunn

Tapetene med de store geometriske mønstrene er ikke til å unngå å bli tiltrukket av. Det er noe retro over det, men samtidig så tidsriktig i dag. Her kan man skape tøffe og trendy rom.

Mønstret tapet fra Belle Époque, Casadeco

Vakre kombinasjoner

Palmetrenden fortsetter, også i denne kolleksjonen er den å finne. Og den er så utrolig vakker! Skinnende palmer i kobber, på supermatt blå bakgrunn, trenger vi si mer?

Tapet med palmer i kobber, på blå bakgrunn

Alle tapetene i kolleksjonen kommer i flere fargevarianter, og det spenner seg fra det lyse til det mørke. Tapetene kommer også i forskjellige design som kan kombineres sammen. I vår siste tapetbrosjyre kan du les om hvordan du bruker forskjellige mønster i samme rom.

Stripete tapet i kobber og blått

Vakre farger i kombinasjon med detaljer i gull skaper et spennende geometrisk trykk som er veldig trendy i dag. Mønsteret skaper en fantastisk dybde og oppleves som et kunstverk i rommet, og med en slik vegg blir rommet aldri kjedelig.

Trendy tapet med geometrisk mønster i blått og turkis

Det er jo ingen hemmelighet at man blir glad av farger, og kombinasjonen blått og gull blir aldri feil. Tapetet skaper et glamorøst og eksklusivt uttrykk sammen med detaljer i skinnende gull, og sammen skapes et vakkert interiør.

Turik tapet på veggen, gullbord med gullpynt på, i front

Det er grafisk, det er gull, og det er geometrisk. Det har alt som skaper et vakkert og spennende rom. Dette lyse behagelige tapetet passer perfekt til de fleste rom. For det er noe med denne kolleksjonen som gjør noe med rommet. Kan det være Belle Époque, den optimistiske tidsånden?

Lys tapet med gulltrykk i grafisk mønster

Alle tapetene er fra kolleksjonen Belle Époque fra Casadeco. Hele kolleksjonen kan du se i våre Fargerike-butikker.