Oat Crust er den mørkeste beigenyansen i vår Pigment-kolleksjon av ensfargede tapeter. Fargen er varm, og stilmessig er den en flørt med 70-tallet. Tapetet passer godt i en luftig stue, kanskje sammen med en skinnsofa og kremfargede tekstiler. Velger du ensfarget tapet i stedet for å male, får boligen en ekstra lun og koselig følelse. I vår serie Pigment finner du tapetfarger som spenner fra hvitt og svalt grått via rosa og til mørkere nyanser av blått, grønt og sennepsgult. Skap et harmonisk hjem med myke farger!

Tekniske detaljer

Farge
Beige, Hvit
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
0
Mønster
Ensfarget

Kvalitet

Pigment er ensfargede tapeter med naturlige matte overflater som minner om en malt vegg, men som dekker helt. Tapetene har tildels malende og beskrivende navn som Chalky White, Moody Green, Elephant og Rose Dust. Fordelene med ensfargede tapeter er mange, de passer til alle veggene i rommet, men passer også utmerket i kombinasjon med mønstrede tapeter.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på