Rose Blush er et eksklusivt lintapet i en varm lyserosa nyanse. Det diskré mønstret og den fine linstrukturen gir et rolig, men levende og skimrende uttrykk til tapetet. Perfekt på soverommet, på barnerommet, i stuen eller i andre rom du vil gi en varm, rolig ramme. Linen-kolleksjonen består av i alt 36 tapeter i forskjellige fargenyanser, flere av dem rosa. Bestill gjerne tapetprøver, slik at du lettere kan se forskjell på dem og finne din favoritt!Hvordan ville det lyserosa lintapetet Rose Blush sett ut på veggen din? Bestill tapetprøver ovenfor, så kan du se selv.

Tekniske detaljer

Farge
Rosa
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
0
Mønster
Ensfarget

Kvalitet

Linen er en kolleksjon bestående av ensfargede tapeter med linstruktur og en myk, tekstilaktig følelse som gir et forsiktig skimmer til veggene. Lintapetene skaper en varm, harmonisk og rolig stemning i huset. Den naturlige fargepaletten på de taktile overflatene beveger seg forsiktig mellom lys og mørke og gir et lunt og ettertenksomt preg. Alle de 36 nyansene har sin personlighet og harmonerer fint med hverandre. Et roligere liv har aldri føltes enklere.Tidløse lintapeter til rolige interiører.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på