Airy Grey er et ensfarget grått tapet i en lys og luftig nyanse trykt på en bunn med fin linstruktur. Strukturen og mønstret gir et lekkert skimmer og en rolig og lun følelse i rommet. Dette er en av flere grånyanser i Linen-kolleksjonen, som omfatter i alt 36 eksklusive ensfargede lintapeter. Det kan være vanskelig å skjelne dem fra hverandre på skjermen, så bestill gjerne tapetprøver.Har du lyst til å se det ensfargede lysegrå lintapetet Airy Grey på veggen din? Bestill tapetprøver og få dem tilsendt i posten!

Tekniske detaljer

Farge
Grå
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
0
Mønster
Ensfarget

Kvalitet

Linen er en kolleksjon bestående av ensfargede tapeter med linstruktur og en myk, tekstilaktig følelse som gir et forsiktig skimmer til veggene. Lintapetene skaper en varm, harmonisk og rolig stemning i huset. Den naturlige fargepaletten på de taktile overflatene beveger seg forsiktig mellom lys og mørke og gir et lunt og ettertenksomt preg. Alle de 36 nyansene har sin personlighet og harmonerer fint med hverandre. Et roligere liv har aldri føltes enklere.Tidløse lintapeter til rolige interiører.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på