Det er egentlig ikke så rart at vi har laget drømmetapeter som dette nettopp her i Skandinavia. Her oppe i nord lengter vi jo stadig etter den tiden av året når det begynner å spire og gro igjen. På begynnelsen av 50-tallet skylte en bølge av inspirasjon fra naturen innover Sveriges formgivere. Vi befant oss i en tid der alt sto på vippen, og balanserte med én støvel i åkeren og én blankpusset sko på en asfaltert vei inn i den moderne tidsalderen. Ingen visste hva som ventet oss, og kreativiteten fikk frie tøyler. Farger og former ble mer frimodige og livligere enn noensinne. Håndverket sto i sentrum, og tapeter fulle av sommerblomster fungerte som etterlengtet terapi for frosne nordboere.

Tekniske detaljer

Farge
Grønn, Sort
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
53

Kvalitet

Jubileum er en samling av de mest populære tapeter fra 1905 og frem til i dag. Designer Ulrica Hurtig som er ansvarlig for kolleksjoen, har lagt mye vekt på å velge design som passer sammen med vår tids interiør, og har også fargesatt noen av designene i nye og tidsriktige farger.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på