Mizo er inspirert av middelhavsområdet og regionens forkjærlighet for fliser og mosaikkmønstre. Mønstrenes historie begynte med Romerrikets fall, da arabisk kunst fylte tomrommet som romerne hadde etterlatt seg. I henhold til muslimsk tradisjon skulle ingenting fra naturen avbildes. I stedet rendyrket man de repetitive mosaikkmønstrene. Flisemønstrene skulle være både inspirerende og meditative. Da tapetene kom, fulgte mønstrene med. Middelhavsmønsteret på dette tapetet er hentet fra 60-tallet og går i varme og livlige farger som er like aktuelle i dag.

Tekniske detaljer

Farge
Grønn
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
10.05
Type
Fibertapet
Rapport
17.66

Kvalitet

Jubileum er en samling av de mest populære tapeter fra 1905 og frem til i dag. Designer Ulrica Hurtig som er ansvarlig for kolleksjoen, har lagt mye vekt på å velge design som passer sammen med vår tids interiør, og har også fargesatt noen av designene i nye og tidsriktige farger.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på