Tapet 9329 er et moderne mursteinstapet i en urban, industriell stil. Mursteinsmønsteret går i varme grånyanser og kan med fordel kombineres med tapet 9346, som har en betonggrå, kalklignende overflate. Et tøft tapet med mye materialfølelse. Fint som mursteinsvegg på for eksempel tenåringsrommet eller hjemmekontoret, eller kanskje i stuen eller entreen.Vil du se mer av dette grå mursteinstapetet? Kjøp en tapetprøve og få den tilsendt i posten, eller bestill tapetruller som kan hentes hos nærmeste forhandler.

Tekniske detaljer

Farge
Grå
Rullebredde i cm
53
Rullelengde i meter
11.2
Type
Fibertapet
Rapport
53
Mønster
Stein

Kvalitet

Decorama er en omfattende tapetkolleksjon med tapeter til alle husets rom. Her finner du garantert nye favoritter som passer til din personlige smak og stil og skaper en lun og behagelig atmosfære.Stilmessig er tapetkolleksjonen først og fremst moderne og skandinavisk, men den rommer også blyge blomsterranker, mektige mursteinstapeter, overdådige ornamenter og renlinjet retro. Tapetser med mønster eller gå for det enkle, ensfargede i myke, matte nyanser eller vakkert patinerte overflater som minner om stein eller tekstil. Fargeskalaen favner alt fra duse, perlemorsskimrende nyanser til tydelige kontraster og dunkle farger. Samtlige tapeter er utført i en slitesterk og robust EasyUp-kvalitet, som gir glatte vegger uten skjøter, og er like enkle å sette opp som de er flotte å se på.

Hvordan tapetsere - Gjør det selv

Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Vi ønsker å vise deg de riktige stegene for et godt resultat.

Dokumentasjon

Andre har også sett på