Fargerikes topp 6 tapetfavoritter!

.

Trenger hjemmet en frisk start på 2019 kan tapet være et godt valg. Tapet er i vinden og vi dekorerer våre hjem med alt fra tropisk mønster, til det mer nøytrale og duse. Vi viser deg Fargerikes topp 6 tapeter for denne våren.

1. Grønt og organisk

Paradise Birds fra kolleksjonen Oriental Dreams, fra Borge, er en vakker nykommer dette året. Et eksklusivt tapet med håndmalte fugler og blomstrende grener i grønt, som også er kåret til Årets Farge 2019Et flott og romantisk tapet inspirert av stilen og stemningen fra eksotiske Orienten.

Grønn tapet med fugler og blomster

2. Nøytral fornøyelse

Grov linstruktur i lysegrå fargenyanser, skaper en fantastisk effekt i rommet. En rolig, men levende veggflate oppstår, og skaper den lune og nøytrale bakgrunnen i rommet. Tapetet fra kolleksjonen Billie fra Borge skaper et veldig vakkert bakteppe i rommet.

Skap liv i veggene med tekstur på tapetet. 

Tapet med linstruktur

3. Til alle fire veggene

Går du med en romantisk drøm om å skape det landlige kjøkkenet, kan det vakre tapetet fra kolleksjonen Billie fra Borge, være midt i blinken. Tapetet Simones klatrende bladverk gir rommet ditt et drømmeaktig og rolig uttrykk. Tapetet er dempet og behagelig, og passer godt til et rom du vil tapetsere alle fire veggene.

Tapet med blomster

4. Geometriske former i fokus

De grafiske formene er spennende, og de har kommet for å bli. Spill på kontrastene og lek deg med farger, for her kan du skape trendy rom med geometriske former. Tapetet er fra Favourite Twist fra Borge.

Grafisk tapet i stue

5. Palmedrømmen

Vi fortsetter å drømme oss bort med jungelprint. Palmetapetene er både glamorøse, tidsriktig og utrolig vakre. Den tropiske trenden gir oss feriefølelsen, så det er ikke rart at vi ønsker å omgi oss med dette hver dag hjemme. Det duse og rolige palmetapetet Josephine fra kolleksjonen Belle Epoque fra Casadeco, gir oss akkurat det - feriefølelsen.

Tapet med palmeblader

6. Elegante ornamenter

Delikate fargetoner og elegante mønster, er også en av våre topp 6 favoritter. Tapetet fra Colourful Living fra Borge, har alt som skal til for å skape et vakkert og spennende rom. Det flotte mønsteret gir oss en følelse og en eksotisk stemning fra Orienten.

Tapet med ornamenter