Fargerikes topp 17 tapeter!

.

Tapet er spennende, enten du vil oppnå et nøytralt utseende, spennende fargekombinasjoner eller mønster som skaper blikkfang i rommet. Vi viser deg våre topp 17 tapeter hos Fargerike!

Vi ser det overalt, mønster, sier kreativ leder Tale O. Henningsen. Reklame, tatoveringer og ikke minst klær. Ikke bare på jenter, men gutter (og menn) har også adoptert denne trenden. På den kongelige 50-års feiringen til HM Fredrik av Danmark, var så og si alle kjolene i full blomst.

Blomstret tapet i blått, shvitt skap og rosa puff i front

Selv om vi ikke var til stede var det en fornøyelse å lese om det i alle sladrebladene, og se alle de vakre kjolene med blomster og mønster. I lengre tid har mønster vært godt representert på tekstiler, men det er ikke bare her vi ser denne trenden. Den er også å finne i våre tapetkolleksjoner, og nå inntar den veggene, og for den veldig tøffe; i taket.

Grønn smårutet tapet i en gang. Stol med en kurv i front

Leken tropefeber

Den eksotiske jungelen har inntatt Norge på veggene. I alle fargekombinasjoner; hvit og blå, grønn og hvit, sølv og sort, så her er muligheten stor for at du finner akkurat den jungelen du ønsker deg. Den tropiske lekenheten gir oss en deilig mulighet til å bare drømme oss bort. Ved å velge dette litt fremmede tapetet fra andre farvann, tror Henningsen er en søken etter ro og hvile.

To lameller som viser palmetapeter i grønt

Grønne og blå farger gir ro til sinnet. På 70-tallet var det fototapet av tropiske palmer som var å finne i peisestuen, men i dag har du mange flere valg med tapet. På et blunk er du i en annen verden, en verden man ikke oppsøker så ofte. Er en heldig så får man en drink i Syden, en gang i året. Henger tropepalmene hjemme i egen stue, kan du være der på et blunk.

Stue med blågrønn palmetapet, sofa med puter, bord og blomster

Soverom med palmetapet i hvitt og blått. Seng med mange pynteputer

Fugler og sommerfugler er også noe vi vil ha i våre hjem. Det er muntre og glade mønster i en optimistisk og leken stil, men samtidig utrolig voksent og kult. Sommerfuglen representerer det nye som kommer, og fuglene representerer det vakre og flyktige. Ut fra dette springer det vakre mønster, ofte sammen med nydelige blomster.

Tapet med fuglemønster på soverom

To lameller som viser beige tapeter med duse mønster

Beige og grå tapeter, samt ornamenter tilhører det mer tradisjonelle i tapetenes verden. Vi må ikke glemme disse, så vakre som de er.

Lameller som siser to forskjellige tapeter med ornamenter

Vakre vegger i dus harmoni

Strukturer og vakre overflater i trygge farger i en trygg mønsterbruk, er alltid på topp. Det være seg liljer, skyggeeffekter eller vev. Sistnevnte er mye brukt, og veldig populært.

Beige tapet med mønster. Gullbord med lampe i front

To lameller som viser beige tapeter med struktur

Mønster på veggene er en trend som vil vokse, og det store utvalget gir deg mulighet til en større unikhet i ditt eget hjem. Først mote; så vegg, noe som før tok 5 år. Tar den nå 2 år? Spør Tale Henningsen. I våre salgstall, ser det slik ut.

Dus blomstertapet, lys stol med blomstertrekk i front

To lameller som viser beige og grå tapet

Syns du det er vanskelig å finne den rette tapeten til ditt rom? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.