Fargerikes topp 17 tapeter!

.

Tapet er spennende, enten du vil oppnå et nøytralt utseende, spennende fargekombinasjoner eller mønster som skaper blikkfang i rommet. Vi viser deg våre topp 17 tapeter hos Fargerike!

Vi ser det over alt, mønster, sier kreativ leder Tale O. Henningsen. Reklame, tatoveringer og ikke minst klær. Ikke bare på jenter heller. Men gutter (eller menn) har også adoptert denne trender. På den kongelige 50 års feiringen til HM Fredrik av Danmark, var så og si alle kjolene i full blomst.

Blomstret tapet i blått, shvitt skap og rosa puff i front

Selv om vi ikke var til stede var det en fornøyelse å lese om det i alle sladrebladene. De vaker kjolene hadde blomster og mønster. Og det er ikke bare her vi ser denne trenden, den er også i våre kolleksjoner. I en stund nå har den vært godt representert i våre tekstiler. Men nå inntar den veggene, og for den veldig tøffe; taket.

Grønn smårutet tapet i en gang. Stol med en kurv i front

Leken tropefeber

Dominerende nå er den eksotiske jungelen som har inntatt Norge. I alle former, hvit og blå, grønn og hvit, sølv og sort. Den tropisk lekenhet gir oss en stor grad mulighet til å drømme, men dens lekenhet krever også oppmerksomhet. Ved å velge dette litt fremmede fra andre farvann tror Henningsen er en søken etter ro og hvile.

To lameller som viser palmetapeter i grønt

Grønne og blå farger gir ro til sinnet. På 70 tallet var det fototapet av tropiske palmer som var foretrukken i peisestuen. Nå er det litt mer sofistikert, mønstrene er litt vanskeligere å få tak i. Så på et blunk er en i en annen verden, en verden en ikke oppsøker så ofte. Er en heldig så får en drink i Syden en gang i året. Henger tropene hjemme i egen stue, kan en være der på et blunk. En verden full av spenning.

Stue med blågrønn palmetapet, sofa med puter, bord og blomster

Soverom med palmetapet i hvitt og blått. Seng med mange pynteputer

Fugler og sommerfugler er også noe vi gjerne vil ha. Det er muntre og glade mønster. En optimistisk og leken stil. Men i samme åndedrag utrolig voksent og kult. Sommerfuglen representerer det nye som kommer, fugler det vakre og flyktige. Ut fra dette springer det vakre mønster. Og stort sett er også blomster med her også.

Tapet med fuglemønster på soverom

To lameller som viser beige tapeter med duse mønster

Beige og grå tapeter samt ornamenter tilhører det mer tradisjonsbunden i tapetenes verden. Vi må ikke glemme disse.

Lameller som siser to forskjellige tapeter med ornamenter

Vakre vegger i dus harmoni

Alltid på topp, med strukturer og vakre overflater i trygge farger i en trygg mønsterbruk. Det å være liljer, skyggeeffekter eller vev. Sistnevnte er mye brukt.

Beige tapet med mønster. Gullbord med lampe i front

To lameller som viser beige tapeter med struktur

Mønster på veggene er en trend som vil vokse, og det store utvalget gir en mulighet til en større unik het i eget hjem. Først mote; så vegg, noe som før tok 5 år, tar den nå 2 år? Spør Tale Henningsen. I våre salgstall, ser det slik ut.

Dus blomstertapet, lys stol med blomstertrekk i front

To lameller som viser beige og grå tapet

Syns du det er vanskelig å finne den rette tapeten til ditt rom? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.